Suma colosală pe care a cheltuit-o iubitul Denisei pe tratamentele cântăreţei. A renunţat la tot

Partenerul de viaţă al Denisei, Florin, a băgat mâna adânc în buzunar pentru a fi alături de iubita sa. El este singurul care a cheltuit bani serioși, de-a lungul ultimilor luni, cu adevărat, pentru a o salva pe cântăreață

RomaniaTV.net
24 iun. 2017, 15:08
Suma colosală pe care a cheltuit-o iubitul Denisei pe tratamentele cântăreţei. A renunţat la tot

Astfel, plecat din Spania, Florin se pare că ar fi cheltuit bine peste 100.000 de euro pentru tratamentele Denisei. 50.000 de euro i-a ”topit” în Austria, atunci când a fost alături de vedetă pentru ca medicii din Viena să îi dea vestea că nu mai pot face nimic. Apoi, în jur de 30.000 de euro i-a cheltuit pe analizele pe care le-a trimis prin toate colțurile lumii și pentru a cumpăra tratamente care promiteau o minune, din păcate fără efect. Iar cam tot atât, ne-au mai dezvăluit sursele noastre, a mai cheltuit cât timp a petrecut în țară pentru tot felul de alăte lucruri necesare Denisei și, evident, pentru traiul de zi cu zi, arată spynews.

Citeşte şi: Denisa Manelista a ajuns de urgenţă la spital. A fost supusă de urgenţă unei intervenţii chirurgicale

El este cel care, de-a lungul ultimelor luni, este singurul care a scos bani din buzunar, alți apropiați ai vedetei fofilându-se ”cu talent” când a venit vorba de plăți necesare. Mai mult, pare-se, afacerea pe car eo are în Spania a cam lăsat-o de izbeliște, dar, spun sursele noastre, când a fost întrebat despre acest lucru, Florin a replicat sec că, dacă a putut să o ridice o dată, va reuși și a doua oară, singura lui precupare fiind, acum, să o salveze pe iubita lui.

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, de câteva luni, se luptă cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii.