Suma uriaşă câştigată de Tudor Chirilă într-un proces. Ce a păţit patronul unui bar care nu a plătit onorariul

Artistul Tudor Chirilă pare să nu aibă milă pentru cei care nu plătesc serviciile trupei Vama. Asta au simţit-o pe pielea lor administratorii unui pub din Iaşi, care nu au achitat onorariul pentru un concert motiv pentru care au ajuns în instanţă şi au fost puşi să plătească datoria plus penalităţi.

30 ian. 2015, 14:36
Suma uriaşă câştigată de Tudor Chirilă într-un proces. Ce a păţit patronul unui bar care nu a plătit onorariul

Pe lângă actor, cântăreţ, compozitor şi jurat la „Vocea României”, Tudor Chirilă este şi un bun afacerist, deţinătorul firmei „Agenţia de Vise”, companie care organizează evenimente şi spectacole împreună cu formaţia Vama. Deoarece îşi onorează prompt contractele, vedeta cere de asemenea seriozitate din partea celor cărora le oferă serviciile, potrivit Click.

Citeşte şi PRIMELE IMAGINI cu Tudor Chirilă şi bebeluşul său FOTO

Astfel, administratorii pub-ului „Dublin” din Iaşi au adus celebra trupă Vama să cânte în localul lor în luna aprilie a anului trecut însă după încheierea contractului cu firma lui Chirilă nu au plătit suma pentru care au bătut palma. Aşa că s-au trezit, la sfârşitul anului trecut, că sunt chemaţi la judecată. Procesul a avut loc la Judecătoria Sectorului 2, iar magistraţilor nu le-a trebuit mult pentru a lua o decizie în privinţa cererii depuse în instanţă. În decembrie, judecătorii au hotărât că societatea din Iaşi care administrează localul trebuie să plătească 30.012 de lei pentru concertul susţinut de trupa Vama, însă şi suma de 56.723 de lei, drept penalităţi de întârziere calculate pentru perioada 8 aprilie-13 octombrie 2014.

Noi nu plătim trupele care vin să cânte la noi, nu am făcut-o niciodată. Este o altă firmă care se ocupă de asta, de şase ani. Pentru trupa Vama au achitat masa şi cazarea, însă nu au plătit şi pentru concert. De asta s-a ajuns aici. Am contestat decizia instanţei. Dacă se stabileşte să plătim noi, asta vom face„, a declarat administratorul pub-ului.

Citeşte şi SCANDAL MONSTRU la ziua lui Marius Moga. Tudor Chirilă a plecat val-vârtej. Sărbătoritul a izbucnit în plâns

Nu au onorat un contract şi trebuie să plătească. Bineînţeles, am cerut şi penalităţi„, a explicat Carina Sava, managerul lui Tudor Chirilă.

Tudor Chirilă şi colegii lui din trupa Vama cer, 6.000 € pentru un concert într-un club, 7.000 € pentru un concert în aer liber şi 8.000 € pentru o petrecere de firmă.