Summit NATO la Bruxelles: Donald Trump i-a îmbrâncit pe ceilalţi lideri, ca să ajungă el în faţă la o fotografie de grup VIDEO

În timpul reuniunii NATO de la Bruxelles, de joi, preşedintele american Donald Trump a fost protagonistul unei scene care a lăsat de dorit în privinţa bunelor maniere. El şi-a dat la o parte toţi colegii, într-o manieră agresivă, pentru a ajunge în rândul întâi, chiar în mijloc, pentru o fotografie de grup cu ceilalţi lideri prezenţi la reuniune.

25 mai 2017, 18:28

În imaginile de pe reţelele de socializare se vede clar cum Donald Trump „ţâşneşte” pur şi simplu din grupul care se pregătea pentru fotografie. El l-a împins la o parte cu mâna pe premierul Muntenegrului, Milo Jukanovici, ajungând astfel în rândul întâi, în mijloc, aşa cum şi-a dorit.

Asistenţa a fost la început siderată de gestul vulgar al celui mai puternic om de pe planetă, care a vrut astfel să fie în centrul atenţiei cu orice preţ.

Nu este pentru prima oară când Trump face gafe de proporţii. Înainte de actualul summit de la Bruxelles, el le-a jignit pe gazdele belgiene când a criticat în cuvinte vulgare chiar Capitala ţării,  Bruxelles. 

Într-un alt episod, Trump a promis că va scoate Statle Unite din NATO şi a numit această alianţă”învechită”.

Citeşte şi Donald Trump îi cere NATO să crească bugetele de Apărare ale UE şi să se concentreze pe terorism, imigraţie şi ameninţările Rusiei

Those apprehensions were reaffirmed Thursday: Shortly before appearing to push Dukanovic, Trump delivered a speech chastising NATO countries for failing to „meet their financial obligations”—a popular refrain from his campaign days. Keep a lookout for the faces of European leaders as Trump lectures them in the clip below: