Şumudică îi răspunde lui Gigi Becali: Nici dacă mănânc pâine cu ceapă n-o să antrenez FC Star Biscuiţi

Marius Șumudică a lămurit situația privitoare la faptul că ar putea antrena Steaua. După ce Gigi Becali a declarat că acesta nu va ajunge niciodată la echipa pe care o patronează, antrenorul spune că nici nu s-a pus problema să-i antreneze pe roş-albaştrii.

22 feb. 2017, 10:39
Şumudică îi răspunde lui Gigi Becali: Nici dacă mănânc pâine cu ceapă n-o să antrenez FC Star Biscuiţi

Marius Şumudică a fost foarte comic în limbaj când a comentat declaraţiile lui Gigi Becali şi a subliniat că în nicio situaţie din lume nu ar putea să fie antrenor la FCSB.

Și dacă mănânc pâine cu ceapă, nu am nevoie de un euro de la Gigi Becali; eu nu o să lucrez cu el. Eu mai vorbesc așa cu el, glumesc cu el la telefon și el îmi spune „Da, tată, dar eu fac tot”. Să faci cu cine vrei tu asta, nu cu mine. Dacă dânsul consideră că așa se lucrează la un club, că e jucăria lui, e treaba lui. Eu nici nu îmi doresc să antrenez Steaua. Nici dacă sunt la bordură și nu am să beau un pahar cu apă.

Legătura mea de prietenie cu Gigi este una umană, profesională nu poate să existe niciodată. Șumudică nu o să fie niciodată preș, nu o să fac ce îmi spune un patron. Steaua este un subiect închis, fie că se numește Steaua, FCSB, FC Star Biscuiți, Faci Ce Spune Becali… sau cum vrea dânsul să o numească!

Eu îl respect pentru că bagă bani în fotbal, dar pentru mine echipa asta nu există și nu a existat. Probabil că înainte nu aveam valoarea să antrenez echipa asta, dar acum pot, însă nu vreau. Ei au un antrenor pe care-l stimez. Sufletul meu nu poate să se apropie niciodată de o astfel de echipă”, a declarat Marius Șumudică la Digi Sport Matinal.