Şumudică, victorie şi show la arabi, a fost şef de galerie la finalul partidei

Marius Șumudică îi are pe fanii lui Al Shabab la degetul mic. După victoria cu 3-1 în fața lui Al Feiha, în deplasaere, românul a făcut din nou spectacol.

14 sept. 2018, 19:05
Şumudică, victorie şi show la arabi, a fost şef de galerie la finalul partidei

Deși a fost abia al doilea meci oficial în campionat, tehnicianul care a scris istorie cu Astra și-a asigurat un capital de imagine uriaș în rândul fanilor din Arabia Saudită. Pentru că Șumi rămâne un showman, care știe să își apropie nu doar jucătorii, ci și suporterii.

După ce la meciul anterior, Șumi a îngenuncheat în fața propriilor suporteri, pentru ca apoi să danseze, spre deliciul acestora, tehnicianul român a fost acum șef de galerie. S-a dus în dreptul micuței galerii care a făcut deplasarea alături de Al Shabab și doar o eșarfă aruncată din tribune l-a deviat de la „noua vocație”.

 

Meci de coșmar însă pentru Valerică Găman la Al Shabab. Fundașul transferat de Șumudică în această vară a oferit o fază cum rar se poate vedea pe terenurile de fotbal. În minutul 47, Găman a dat un autogol de poveste. Deși centrarea nu a fost una greu de respins și fundașul nu era presat de nimeni, Găman a trimis mingea în propria poartă. Acesta a fost al doilea meci jucat de Găman în tricoul arabilor. 

Din fericire pe Găman, acesta a fost salvat de coechipieri. Arthur, în minutul 60, și Budescu în minutul 80 și Shamrani, în minutul 90+6, au întors rezultatul, iar formația antrenată de Marius Șumudică s-a impus cu 3-1, în deplasarea de la Al Feiha. Șumudică a făcut show pe margine și s-a comportat ca un adevărat lider de galerie.

După două etape, Al Shabab și Al Nassr împart primele două locuri din clasament, fiind despărțite doar de golaveraj.

VICTORIE ȘI PENTRU AL WAHDA!

Al Wahda, formația lui Laurențiu Reghecampf, a câștigat partida cu Dibba Al Fujairah, scor 4-1.

Gazdele au deschis scorul în minutul 4, însă formația românului a marcat de 3 ori în 13 minute. În minutul 26 era deja 3-1 pentru Al Wahda.

Batna (13), Tagliabue (17) și Leonardo (26) au înscris pentru Al Wahda, care a mai punctat o dată și în minutul 78. A fost 4-1, fiind al doilea succes în două meciuri pentru echipa lui Reghe.

Al Wahda are 6 puncte și 10 goluri marcate în două etape, e pe primul loc, fiind la egalitate perfectă cu Al Sharjah.