SUNT CELEBRU SCOATE-MĂ DE AICI: Moroşanu le-a făcut pe toate concurentele să plângă

SUNT CELEBRU SCOATE-MĂ DE AICI: Catalin Morosanu a scris cu ocazia sarbatorii de Dragobete o scrisoare foarte emotionanta pentru sotia lui.

24 feb. 2015, 20:42

SUNT CELEBRU SCOATE-MĂ DE AICI: „Draga, acum realizez cat de departe esti de mine. Tie ti-e usor ca ma vezi in fiecare seara, eu doar pot sa mi te imaginez cu privirea ta blanda, cu ochisorii tai albastri, cum o iei pe fetita noastra in brate si o pupi peste tot, iar ea rade fiindca o gadili, apoi te atinge cu manuta ei pe obraz ca si cum ti-ar multumi ca i-ai dat viata, ca esti mamica care si-ar dori-o orice copil. Dupa o saptamana de jungla am realizat cat de multe lucruri trebuia sa facem impreuna.

Lucruri simple. Sa stam de vorba 5 minute, cat timp tu fumezi o tigara, sa imi povestesti ce ai facut la facultate, cine te-a sunat, cu cine te-ai intalnit. Cand eram acasa, lucrurile astea mi se pareau absurde, credeam ca trebuie sa vina de la sine, ca era o pierdere de timp. Imi pare rau, draga Georgiana, aveam ochii inchisi, asa se intampla cu toti cand alergam dupa bani, cariera, lucruri desarte. Tu si copilul meu sunteti echilibrul meu. Nu sunt genul care sa spuna Te iubesc in direct, dar cineva din Africa de Sud te iubeste„, a scris Catalin, iar toate concurentele de la SUNT CELEBRU SCOATE-MĂ DE AICI au început să plângă.