SUNT CELEBRU, SCOATE-MĂ DE AICI. S-a aflat CLAUZA SECRETĂ semnată de toate vedetele din junglă

SUNT CELEBRU, SCOATE-MĂ DE AICI. Cătălin Moroşanu este cel mai tare din jungla africană. După 21 de zile petrecute în tabăra de la "Sunt celebru, scoate-mă de aici", luptătorul a fost încoronat rege. În finală, cel supranumit "moartea din Carpaţi", s-a luptat cu Dorian Popa şi Ruby. Înainte de a pleca în junglă, vedetele care au participat la emisiune au fost nevoite să semneze un contract cu clauze ce trebuie respectate cu sfinţenie.

RomaniaTV.net
13 mart. 2015, 09:05

SUNT CELEBRU, SCOATE-MĂ DE AICI. Au trecut prin probe care ar fi întors oricui stomacul pe dos, au suferit de foame, de frig şi au dat dovadă de curaj. Chinul lor a luat sfârşit duminica trecută, când Moroşanu a fost desemnat Regele Junglei.

În prezent, toti concurentii au ajuns acasa, insa, ei inca au clauze de respectat. Spre exemplu, ei au fost obligati sa isi faca analizele si sa mearga la un nutritionist.

„Dupa ce am trait in conditiile acelea, este foarte greu sa incepem sa avem o alimentatie normala. Tocmai de aceea am fost trimisi sa ne facem analizele si sa primim niste sfaturi de la un specialist in nutritie. Mie, de exemplu, mi s-a dat un regim bazat pe alimente bogate in fier. Mananc spanac proaspat in fiecare zi”, a declarat una dintre vedetele care au participat la show, pentru CANCAN.ro.

Amărâtele vedete care au intrat în “hora” de la PRO TV ştiau că vor trebui să trăiască numai cu orez şi fasole, dar sigur nu aveau habar că şi acestea vor fi pe sponci. De exemplu, doar 8,5 kg de orez au primit în cele trei săptămâni petrecute în junglă, insuficient pentru a le potoli foamea.

SUNT CELEBRU, SCOATE-MA DE AICI: Urmare firească a înfometării, vedetele au slăbit vizibil, pierzând, în total, peste 30 de kilograme. Dorian, care a intrat în junglă cu 82 de kilograme, a ajuns la 73. Luminiţa a scăzut de la 54 la 52. Dieta forţată i-a dat cu -6,5 kg lui Moroşanu: de la 110 la 103,5. Ruby a ajuns de la 47 kg la 46 kg, Gina Pistol, de la 56 kg la 50 kg, Alina Plugaru, de la 59 kg la 58 kg, iar Vladimir Drăghia, de la 82 kg la 75,5 kg. Andreea Moldovan, “casnica sexy”, susţine că a ieşit din show cu tot atâtea kg cu câte a intrat: 54. Pe micul ecran se vedea însă că e mult mai slabă decât la început.

SUNT CELEBRU, SCOATE-MA DE AICI:  În afară de micile probleme de sănătate fireşti într-o astfel de situaţie, când dai traiul de la oraş pe izolarea din junglă, “plutonul” vedetelor a avut nevoie de 4 intervenţii mai serioase ale medicului: două pentru pentru Luminiţa Nicolescu şi câte una pentru, Gabi Jugaru şi Ruby. Luminiţei, care este vegetariană, i s-a făcut rău după câteva zile de înfometare. Şi-a revenit abia după ce colegii i-au cedat din mâncarea lor şi au insistat ca ea să consume şi proteinele aflate la dispoziţie în junglă. Adică gângănii… A doua oară când a dat ochii cu medicii, Luminiţa a fost scoasă pe targă din tabără, părăsind show-ul. Gabi a acuzat dureri la un picior şi o infecţie la o ureche, iar Ruby s-a umplut de bube pe faţă şi a intrat în depresie. Alte suferinţe notabile? Diferenţele uriaşe de temperatură dintre zi şi noapte (de la 15 grade la 30) şi umiditatea din aer au fost inamicii numărul unu ai vedetelor mioritice, care au răcit pe capete. Mihai Trăistariu a avut cel mai mult de tras, căci a răcit atât de tare încât abia mai putea vorbi. Şi decana de vârstă Elena Merişoreanu a avut de suferit. Ea s-a plâns de dureri la nivelul labelor picioarelor, mai exact la monturi, pe care şi le operase cu puţin timp în urmă.

Dorian Popa si Catalin Morosanu au fost cele doua vedete ramase in cursa pentru castigarea titlului de „Regele Junglei”. Dupa ce au trecut cu brio de probele „Lacrimi si dinti” (Dorina Popa) si „Singura casca” (Catalin Morosanu”, cei doi concurenti au fost votati de public sa ramana pana la finalul competitiei.

Ruby a parasit tabara din jungla africana. Vedeta a fost pusa in dificultate la proba „Scarbiti, va rog!”, unde a reusit sa castige o singura steluta si, astfel, a fost eliminata pe ultima suta de metri.

Nu mai încape îndoială că publicul l-a plăcut pe Cătălin Moroşanu (33 de ani). Nu a făcut el senzaţie în primele ediţii „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, dar a câştigat teren mai târziu.

Când telespectatorii l-au votat la probe, luptătorul nu i-a dezamăgit şi la fiecare provocare a junglei la care a participat s-a organizat bine şi nu a venit cu mâna goală în campus. Le-a adus colegilor mâncare în tabără. La fel de bine s-a descurcat şi în finală când se pare că i-a convins pe cei de acasă că merită să câştige. A obţinut cele mai multe voturi şi nici lui nu i-a venit să creadă că a avut atâţia susţinători.

CITEŞTE ŞI Sunt celebru, scoate-mă de aici: Ultima provocare a junglei pentru Cătălin Moroşanu

Cătălin Moroşanu s-a remarcat de departe la proba la care a fost „îngropat de viu”. Moartea din Carpaţi” şi-a văzut moartea cu ochii. La una dintre provocările junglei, luptătorul a trecut prin scene terifiante, după ce fost sigilat într-un sicriu.

A cântat „nu mi-e frică de bau-bau” în timp ce pe faţa lui se plimbau în voie şobolanii. La un moment dat s-au strâns atât de mulţi, încât Moroşanu era acoperit în totalitate de rozătoare. În timp ce fredona diferite cântece ca să scape de frică, luptătorul s-a trezit cu …coada unui şobolan direct în gură. „Plecaţi de pe cucul meu. Mânca-va-ş inimioara voastră. Plecaţi de pe comoara mea şi a familiei că nu v-am făcut nimic”, a strigat Moroşanu disperat în timp ce şobolanii îi umblau pe tot corpul. A stârnit hohote de râs, dar „Moartea din Carpaţi” a rezistat cu brio 7 minute şi a plecat în tabără cu şapte stele, punctajul maxim pe care putea să-l obţină.

Moroşanu a mâncat lucruri de-a dreptul scârboase, dar nu a putut să bea cocktail-uri făcute din diferite ciudăţenii. Morosanu a servit testicule de taur, rât de porc şi maţe de struţ. Una peste alta, luptătorul a arătat că poate face echipă bună cu orice concurent cu care a participat la provăcările junglei. S-a certat cu Ruby şi Gina Pistol, dar a protejat-o cât a putut pe Luminiţa Nicolescu atunci când antrenoarea de fitness s-a simţit slăbită şi acest lucru nu s-a întâmplat de puţine ori.