„Sunt celebru, scoate-mă de aici” s-a lăsat cu scandal: „Nu m-am f…t pe bani”

În cadrul emisiunii "Sunt celebru, scoate-mă de aici", de la Pro Tv, s-a iscat un adevărat scandal între Gina Pistol şi Cătălin Moroşanu.

28 feb. 2015, 11:02
„Sunt celebru, scoate-mă de aici” s-a lăsat cu scandal: „Nu m-am f…t pe bani”

“Sunt celebru, scoate-ma de aici!” este in primul rand un test de supravietuire pentru 12 vedete care trebuie sa lase deoparte stilul de viata somptuos pentru o experienta extrema in unul dintre cele mai neprimitoare locuri – jungla. Intreaga perioada participantii vor fi filmati in permanenta. 

Gina Pistol s-a arătat deranjată de vorbele grele pe care Cătălin le-a folosit la adresa ei în primele zile petrecute în tabăra din Africa de Sud. Luptătorul a afirmat că Gina s-a remarcat în showbiz pentru că a ales să pozeze în Playboy, iar pozele nud o vor fi ”urmări” toată viaţa.

”Aşa s-a făcut ea cunoscută că a pozat în reviste pentru adulţi. Dacă nu poza în Playboy, nu o ştia nimeni. Bomba sexy a României. Ea vrea să fie văzută că a prezentat la nu ştiu ce emisiune, dar asta nu se poate. Aşa poate vreau şi eu să fiu văzut ca unul care face stand-up comedy. Asta o va urmări toată viaţa”, a declarat Moroşanu la «Sunt celebru, scoate-mă de aici».

La auzul celor afirmate de Cătălin, vedeta a izbucnit în lacrimi: ”Eu nu m-am f…t pe bani. Am ales să pozez în Playboy ca să nu stau lângă un boşorog pentru bani sau să mă prostituez. Eu m-am făcut cunoscută şi prin faptul că am prezentat emisiuni. Nu poţi să zici că asta mă va urmări toată viaţa. Dacă veneam ca o doamnă aici, era altceva”, a spus Gina Pistol, extrem de revoltată, la «Sunt celebru, scoate-mă de aici».

Cea de-a doua vedetă care a părăsit tabăra din jungla de la «Sunt celebru, scoate-mă de aici!» a fost Mihai Trăistariu. După mai multe zile în care s-a contrat cu colegii de echipă, provocarea secretă pe care a avut-o din partea producătorilor emisiunii a fost cea care a rupt definitiv relaţiile între cântăreţ şi ceilalţi colegi.

Solistul a plecat, după ce mai multe zile la rând s-a plâns de faptul că nu poate să doarmă şi se simte foarte obosit. El a rezistat doar 11 zile în junglă.

Cel mai vehement coleg de la «Sunt celebru, scoate-mă de aici!» la adresa comportamentului lui Mihai Trăistariu a fost, de departe, Dorian Popa, cel care nu a fost la primul conflict cu cântăreţul. „Dacă simt miros de ipocrizie şi de făţărnicie, imediat ripostez. Dă-mi mie să spăl rufe pentru stele, mânca-ţi-aş gura ta, că pentru asta vă spăl şi la c.r dacă e nevoie. Pentru 12 stele vă spăl pe fiecare în parte şi vă fac curaţi ca nişte bebeluşi. Dă-te-n Doamne iartă-mă că e penală. Trăistariu e în putere, nu face nimic, doar doarme toată ziua şi mănâncă. De ce vrei să pleci? Ai avut o probă la care ai mâncat două lucruri pentru că te-a motivat o femeie şi gata… Ţi-e greu? Mai du-te şi în p..a mea cu greul tău că îmi bag p..a de nu te vezi. L-am mirosit de ieri de la probă şi i-am spus că dacă îi trag un şut în fund sare direct acolo”, a spus supărat Dorian.

Trei concurenti au iesit din super reality-show-ul Sunt celebru, scoate-ma de aici!, iar toti trei sunt barbati! Ieri, Gabi Jugaru a fost cel care renuntat la lupta pentru titlul de Regele junglei. Au mai ramas 10 celebritati in tabara din jungla africana: Alina Plugaru, Andreea Moldovan, Catalin Morosanu, Dorian Popa, Elena Lasconi, Elena Merisoreanu, Gina Pistol, Luminita Nicolescu, Ruby si Vladimir Draghia.

Publicul din Romania isi poate vota in fiecare zi favoritii, prin apel sau SMS la 1264! Celebritatile care primesc cele mai putine voturi vor pleca acasa si nu vor mai avea sansa de a deveni Regina sau Regele junglei!

Sunt celebru, scoate-ma de aici! este reality-show-ul care tine romanii in fata televizoarelor, in fiecare seara, de la 20:30. In show-ul cu numarul 12, PRO TV a fost, din nou, lider absolut de audienta pe toate segmentele de public, in intervalul orar 20:31 – 22:32. La nivel national, peste 2.4 milioane de romani au urmarit intamplarile din jungla africana, iar in minutul de aur de la ora 20:57, peste 2.8 milioane de romani au fost cu ochii pe PRO TV!

SUNT CELEBRU, SCOATE-MA DE AICI: Alina Plugaru le-a sucit minţile. Ce spun băieţii despre sexul în grup

La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, show-ul a condus detasat topul audientelor cu 16.4 puncte de rating si 35.4% share! Televiziunea situata pe locul doi a reusit sa obtina rezultate de peste trei ori mai mici: un rating mediu de 4.8 puncte si 10.3% cota de piata.  

 

Sunt celebru, scoate-ma de aici!, strigat pentru a treia oara!

Gabi Jugaru a fost al treilea barbat care nu a mai rezistat in Africa de Sud si a strigat ieri Sunt celebru, scoate-ma de aici! Si-a parasit, apoi, cei 10 colegi de tabara si s-a intors la confortul la care renuntase. “Va consider ai mei si ma bucur ca nu sunteti falsi”, au fost ultimele cuvinte pe care le-a spus Jugaru pentru cei din tabara. Gatuit de emotie si de lacrimi, Gabi le-a spus cuvinte frumoase, apoi si-a luat la revedere de la fiecare in parte.

Imediat dupa plecarea lui, parerile de rau nu au inceput sa apara. Morosanu l-a numit pe Jugaru “sarea si piperul” din tabara, iar Andreea Moldovan a spus ca este un om “efervescent si a fost o placere sa il avem alaturi de noi”.

Ce nu s-a vazut la televizor a fost ca, dupa iesirea din tabara, Gabi s-a rasfatat cu un meniu de care i-a fost foarte dor: burger, cartofi prajiti, suc si floricele!

Certuri, lacrimi, dezamagiri

Intr-un grup de 10 persoane, barfa este inevitabila. Insa prieteniile si aliantele se distrug in momentul in care se afla cine ce a zis, cum a comentat sau ce parere are despre colegi. Ieri, celebritatile din Africa de Sud s-au amuzat, s-au certat, au fost dezamagiti unii de ceilalti si au plans foarte mult.

SUNT CELEBRU, SCOATE-MĂ DE AICI: Gina Pistol, mesaj din junglă pentru Cocoş jr.

 

Personajele principale care s-au certat au fost Gina – Catalin si Alina – Dorian. Gina a fost dezamagita de Morosanu, care a spus ca aparitia sa dezbracata intr-o sedinta foto o va urmari toata viata. Gina a fost dezamagita de aceasta remarca si a pus totul la suflet.

Alina a avut, insa, o reactie mult mai puternica, ea neputand sa treaca peste faptul ca celebritatile din tabara inca o considera un star porno. Dorian a fost cel care a jignit-o, iar ea s-a ridicat de langa foc si a preferat sa stea singura in leagan, plangand. Elena Lasconi a fost singura care s-a dus la ea, sa o incurajeze si sa o consoleze.

Provocarea junglei – Dus cu capul 

Elena Lasconi a fost, pentru prima data, la Provocarea junglei si nu i-a fost deloc usor! Tot ieri, pentru prima oara, Elena a strigat Sunt celebru, scoate-ma de aici!, deci a renuntat la posibilitatea de a castiga stele extra pentru colegii din tabara.

S-a intors cu numai 2 stele in tabara, dupa un atac de panica in momentul in care o multime de furnici i-au intrat in gura, haine si au ciupit-o de gat, provocandu-i o reactie alergica destul de puternica.

In Provocarea junglei de astazi este pregatita o noua surpriza, care va starni rasete in casele romanilor! De la 20:30, ramane de vazut daca vor fi colegii din tabara fericiti si cu burtile pline, dupa ce se intoarce colegul ales chiar de ei pentru proba zilnica.