„Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Misterul show-ului a fost SPULBERAT! Emisiunea NU este…

De când a avut premiera, show-ul "Sunt celebru, scoate-mă de aici!" a stârnit numeroase controverse. Mai exact, sunt persoane care cred că noua emisiune este o minciună a celor de la Media Pro, dar sunt şi persoane care cred că producţia este cu adevărat specială.

RomaniaTV.net
20 feb. 2015, 13:19

Reporterii de la portalul online WoWBiz au realizat o amplă comparaţie între versiunea celor de la Media Pro şi versiunea originală şi au concluzionat că: show-ul nu este filmat în Jungla Africană, ci într-o rezervaţie naturală din Africa, care este şi deschisă publicului din întreaga lume.

Promovat săptămâni întregi de postul Pro TV ca fiind prima emisiune care duce 12 vedete în junglă şi le supune la probe greu de imaginat, show-ul a creat numeroase controverse.

Cum a avut loc şi premiera show-ului, cum au apărut şi primele reacţii din partea telespectatorilor. Mai exact, aceştia au spus că decorul este nenatural, fapt care ar indica că filmările au avut loc în studiourile de la Buftea. Din fericire, însă, reporterii WoWBiz care au decis să facă o comparaţie între varianta românească şi varianta originală a spectacolului de televiziune, au constatat că filmările au fost realizate în Africa de Sud, dar nu în junglă, ci într-o rezervaţie naturală. Tocmai din acest motiv telespectatorii sunt induşi în eroare când vine vorba de decor.

Mai exact, filmările au avut loc la 60 de km de zona oraşului Nelspruit, în apropierea Parcului Naţional Kruger, şi nu în Jungla Africană, situată în partea de nord a zonei, aproape de Republica Democrată Congo. Astfel, locaţia actuală are o altă climă faţă de locaţia anunţată de moderatorii emisiunii. Adică, în apropierea Parcului Naţional Kruger vegetaţia este alcătuită din stepe cu ierburi rare, tufişuri şi asociaţii de plante suculente, fapt care indică o climă mult mai blândă, iar în Jungla Africană clima este deşertică.

„Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Care sunt vedetele care vor mânca cele mai ciudate lucruri

Tot din acest motiv şi animalele specifice Junglei Africane lipsesc cu desăvârşire din peisajul emisiunii, apărând doar din când în când specii, precum: rinoceri, leoparzi, gheparzi, hipopotami, crocodili, elefanţi, girafe sau lei.

De asemenea, s-a mai descoperit că oraşul Nelspruit deţine câteva resorturi de cinci stele cu piscină şi jacuzzi pentru turişti, un mall, dar şi celebrul stadion care a fost inaugurat în 2010 cu ocazia Cupei Mondiale din Africa de Sud.

Pentru că şi varianta originală a acestui show, „I’m a Celebrity… Get me Out of Here!” (trad. Sunt celebru, scoate-mă de aici), a stârnit destule comentarii, o publicaţie din Australia a trimis pe teren o echipă de reporteri pentru a analiza situaţia: „Am fost acolo şi pot să vă asigur că nu există junglă. La sud de Kruger e o vegetaţie ceva mai bogată, dar dacă vrei junglă trebuie să mergi la tropice”.

Citeşte şi  „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, show TOXIC pentru VEDETE? Părerile SPECIALIŞTILOR sunt DEVASTATOARE