„Sunt superficial, ador ţâţele mari, sexul neprotejat şi …” Confesiunile unui dandy de Dorobanţi

Codin Maticiuc lansează prima sa carte. Intitulat „Consumatorul de suflete”, volumul include toate poveștile sale de amor.

22 sept. 2014, 22:29
„Sunt superficial, ador ţâţele mari, sexul neprotejat şi …” Confesiunile unui dandy de Dorobanţi

Codin Maticiuc va lansa la 23 septembrie prima sa carte, intitulată „Consumatorul de suflete”. Debutul editorial al lui Codin (programat de la ora 18.00, la Godot Cafe-Teatru din Capitală), ar putea stârni multe valuri, tot în lumea mondenă. Și asta pentru că tânărul afacerist a recunoscut că s-a inspirat din propria viață atunci când a scris. „Nu pot spune care din fostele iubite m-a inspirat mai mult… Toate, nu vreau să nedreptățesc pe cineva. A trebuit să grupez calitățile și defectele lor și să creez niște personaje ieșite din comun. În cartea mea nu apare nici un nume propriu. Un tip care scrie 13 scrisori către iubita lui. N-am să frecunosc niciodată că e cu personaje reale”, a spus Codin, pentru Click! Întrebat ce va face dacă la lansare vreuna dintre fostele sale iubite se va recunoaște în paginile cărții, autorul ne liniștește: „Nu am invitat la eveniment nici o femeie cu care m-am iubit și sper să nici nu apară vreuna. Sunt un domn, nu am precizat numele vreunei persoane. Ăsta e meritul unui scriitor, să inventeze personaje, nu să le descrie pe cele existente”.

„Poponeţ” s-a bătut cu trei bărbaţi pentru o frumoasă blondă din showbiz

Codin recunoaște că pasajele din carte sunt dure. „Am scris o carte. E cam de căcat și plină de vicii de toate felurile, alcool, clubbing, droguri și futut. Mă și mir că mi-au băgat-o ășstia prin toate librăriile…”, a scris autorul chiar pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

„Sunt superficial şi ador plăcerile vinovate, dar simple. Ador ţâţele mari, sexul neprotejat, perechea de Aşi, vinul scump, petrecerile pe plajă, jocurile video, shoturile cu gheaţă pisată, banii cash, bancurile porcoase şi iahturile cu flybridge. N-am dus niciodată nimic până la capăt, nici măcar propriul şir al gândurilor.” Aşa îşi începe confesiunea unul dintre cei mai doriţi burlaci din România. Mai ales că însuşi recunoaşte cu nonşalanţă:

„Mă gândesc la prima mea dragoste. Am reuşit să o cuceresc abia în primul an de facultate şi … în clipa în care a devenit a mea, am început să o domin. Am început să o însel încă din a doua seară.”

Numele lui e legat de lumea mondenă. Și nu degeaba. Codin Maticiuc a bifat mai mutle amoruri celebre, cele mai cunoscute fiind cu Anna Lesko, Anamaria Ferenț, Maria Dinulescu, Raluca Lăzăruț, Rodica Miron, Gina Pistol. Ușor de remarcat s-a făcut și datorită mașinilor impresionante cu care „defilează” prin Capitală. Ba la volanul unui Ford Thunderbird decapotabil, din ’57, ba la cel al unui superb Mercedes SL 190 din 1961 recent recondiționat, tânărul care e milionar în euro de la doar 25 de ani a atras mereu atenția asupra lui. Și acum vrea să o facă din nou, dar cu totul altfel.