Sunteţi făcuţi unul pentru celălalt? Calculează compatibilitatea numelor voastre!

Te-ai intrebat vreodata de ce in unele cupluri totul e pe roze, in timp ce in altele apar certuri in permanenta? Cu ajutorul numerologiei, poti afla de la inceput daca relatia va avea sau nu dificultati, calculand compatibilitatea dintre numele tau si al partenerului!

18 nov. 2013, 12:04
Sunteţi făcuţi unul pentru celălalt? Calculează compatibilitatea numelor voastre!

Numerologia te poate ajuta sa iti calculezi sansele ca relatia cu partenerul sa fie una de lunga durata. Primul pas este calcularea numarului Destinului, rezultat din numele fiecaruia dintre voi. Fiecarei litere din nume ii corespunde o anumita cifra, de la 1 la 9:


 2  3  4  5  6  7  8  9
 a  b  c  d  e  f  g  h  i
 j  k  l  m  n  o  p  q  r
 s  t  u  v  w  x  y  z  

Numarul Destinului se calculeaza adunand cifrele corespunzatoare fiecarei litere din numele tau:

Ana Ionescu = 1+5+1+9+6+5+5+1+3+3 = 39 = 3+9= 12 = 1+2 = 3 (cifrele se aduna pana ramane una singura).

Acelasi calcul il vei face si pentru numele partenerului tau. Numerele Destinului sunt foarte importante intr-o relatie, deoarece arata daca directia generala in viata coincide.

Compatibilitatea numelor in relatie

Dupa ce ai calculat numerele Destinului din numele fiecaruia, nu ramane decat sa afli daca acestea sunt sau nu compatibile.

Iata o lista cu toate combinatiile posibile si cum se desfasoara relatia in functie de acestea.

Compatibilitatea intre 1 si 1: acest cuplu este format din doi oameni facuti sa conduca, cu un puternic spirit de independenta. Desi ar putea exista o oarecare competitie intre cei doi, relatia are la baza intelegere si acceptare si are sanse mari sa fie de lunga durata.

Compatibilitatea intre 1 si 2: primul va fi stalpul financiar al relatiei, in timp ce 2 va fi stalpul emotional al acesteia. Cu toate ca diferentele sunt mari, relatia poate sa mearga daca 1 ii acorda destula atentie lui 2, iar 2 intelege ca 1 simte nevoia sa domine si sa conduca.

Compatibilitatea intre 1 si 3: deschisi la minte, ambii parteneri se vor bucura de prezenta celuilalt. Numarul 3 are idei bune, numarul 1 le pune in aplicare, fiind laudat de partener (ceea ce ii place nespus). Relatia va merge bine daca cei doi isi dau seama ca niciunul nu suporta critica.

Compatibilitatea intre 1 si 4: o relatie dificila, care adesea se termina din cauza nevoii numarului 4 de a controla tot si a dorintei numarului 1 de a realiza totul cat mai repede, fara meticulozitate.

Compatibilitatea intre 1 si 5: amandurora le place libertatea atat de mult, incat timpul redus petrecut impreuna va fi de calitate, stimulandu-i din toate punctele de vedere. Pot avea o relatie reusita daca se trece peste tendinta de a domina.

Compatibilitatea intre 1 si 6: aceasta relatie va fi foarte dificila, deoarece numarul 6 simte nevoia sa aiba grija de partenerul lui, iar numarul 1 ravneste dupa independenta si nu suporta sa fie dadacit.

Compatibilitatea intre 1 si 7: din punct de vedere sentimental, 1 si 7 nu reprezinta cel mai stabil cuplu. Numarul 7 este prea analitic pentru nerabdatorul 1, iar atractia nu este destul de mare pentru a face relatia sa mearga. Prietenia intre aceste numere, in schimb, ar fi una solida.

Compatibilitatea intre 1 si 8: o combinatie cu putine sanse de reusita. Ambii parteneri sunt asertivi si cu asteptari foarte mari, cautand mereu puterea pe orice plan si fiind prea putini dispusi sa faca compromisuri.

Compatibilitatea intre 1 si 9: individualismul numarului 1 va fi echilibrat de firea altruista a numarului 9, care va oferi intelegerea de care 1 are atata nevoie. Singurul impediment ar fi dificultatea lui 9 de a accepta asertivitatea lui 1.

Compatibilitatea intre 2 si 2: o relatie menita succesului, bazata pe nevoia amandurora de a oferi si primi iubire. Adaptabilitatea si firea cooperanta a celor doi ii vor ajuta sa treaca peste orice conflict.

Compatibilitatea intre 2 si 3: umorul si chimia dintre 2 si 3 pot face ca aceasta relatie sa fie de durata. Desi diferiti (3 este extravertit, 2 este introvertit), cei doi se echilibreaza si se completeaza, atata timp cat se inteleg si se respecta reciproc.

Compatibilitatea intre 2 si 4: au aceeasi perceptie despre relatii si viata de familie. Numarul 4 este un familist convins, iar numarul 2 isi doreste siguranta si angajament. O relatie fara scantei si artificii, mai degraba bazata pe cooperare si stabilitate.

Compatibilitatea intre 2 si 5: din punct de vedere romantic si chiar profesional, relatiile intre 2 si 5 sunt foarte dificile. Numarul 2 are nevoie de siguranta si dovezi de dragoste, in timp ce 5 doreste libertate mai mult decat orice. Numai o chimie puternica ar putea face aceasta relatie sa mearga.

Compatibilitatea intre 2 si 6: aceasta este o combinatie buna, deoarece exista aceleasi asteptari din punct de vedere al relatiilor. Numarul 6 ii poate oferi numarului 2 atentie, afectiune si intelegere.

Compatibilitatea intre 2 si 7: nu exista cale de mijloc intre 2 si 7. Diferentele fie vor echilibra relatia, fie vor duce la despartire. Numarul 7 este analitic si are nevoie de multe momente de singuratate, in vreme ce numarul 2 vrea sa isi petreaca aproape tot timpul langa partener.

Compatibilitatea intre 2 si 8: relatia poate fi de lunga durata, evoluand spre familie, atata timp cat sunt respectate rolurile masculine/feminine. Numarul 8 aduce stabilitatea financiara, iar numarul 2 ofera suportul emotional, avand grija de gospodarie.

Compatibilitatea intre 2 si 9: amandoi au un potential sentimental imens, insa il gestioneaza diferit. In vreme ce numarul 2 este orientat emotional spre partener, numarul 9 isi revarsa sentimentele spre omenire in general, concentrandu-se mai putin pe familie. Sansele ca relatia sa mearga depind de capacitatea fiecaruia de a face compromisuri.

Compatibilitatea intre 3 si 3: amandoi sunt creativi, expresivi si visatori, avand o atractie nativa spre arta. Relatia poate sa fie de durata, insa doar daca unul dintre cei doi alege rolul de om pragmatic, ocupandu-se de treburile de zi cu zi.

Compatibilitatea intre 3 si 4: aceasta combinatie nu este una fericita. Numarul 3 este spontan si traieste prezentul, in timp ce numarul 4 trebuie sa planuiasca totul in detaliu, ceea ce va provoca numeroase dificultati in relatie.

Compatibilitatea intre 3 si 5: ca si in relatia 3-3, cei doi sunt compatibili, insa unul dintre ei va trebui sa se ocupe de problemele vietii de zi cu zi.

Compatibilitatea intre 3 si 6: o relatie menita sa reziste provocarilor, la baza careia se afla o chimie puternica si durabila. Numarul 6 ofera stabilitate, intelegere si sprijin, iar numarul 3 condimenteaza relatia cu firea spontana si entuziasta.

Compatibilitatea intre 3 si 7: firile total opuse ale partenerilor ar putea pune in dificultate relatia. Numarul 3 este sociabil si extrovertit, numarul 7 este introvertit si prefera singuratatea. Singura solutie ar fi compromisul.

Compatibilitatea intre 3 si 8: prioritatile fiecaruia ar putea constitui un impediment in aceasta relatie. Numarul 8 isi concentreaza eforturile catre atingerea scopurilor care tin de cariera si nu ii acorda numarului 3 atentia de care are nevoie.

Compatibilitatea intre 3 si 9: numerele acestea au foarte multe in comun, deci efortul de a mentine relatia va fi unul minim. Amandoi sunt plini de viata, curiosi si interesati de arta, iar 9 ar putea deveni mentorul lui 3, dornic sa invete mereu ceva nou.

Compatibilitatea intre 4 si 4: o combinatie solida si sigura, cu sanse mari sa functioneze pe termen lung. Numarul 4 este perfectionist si cauta sa se dezvolte in orice situatie. Intr-o relatie 4-4, eforturile de a face totul sa evolueze armonios se vor dubla.

Citeşte mai mult pe divahair.ro

Compatibilitatea intre 4 si 5: temperamentele diferite ale celor doi nu reprezinta o combinatie fericita. Numarul 4 vrea stabilitate, numarul 5 vrea libertate si aventura.

Compatibilitatea intre 4 si 6: amandoi au asteptari similare de la relatii si ar depune eforturi sa creeze o atmosfera pozitiva si armonioasa in familie, fiind o pereche potrivita.

Compatibilitatea intre 4 si 7: fara a fi o relatie plina de pasiune si scantei, combinatia intre 4 si 7 ar putea sa mearga, deoarece primul s-ar ocupa de stabilitatea financiara, iar al doilea ar avea grija de aspectele gospodaresti.

Compatibilitatea intre 4 si 8: aceasta relatie este promitatoare. Ambii parteneri au aceleasi idealuri legate de familie, casa, cariera si stabilitate financiara. Singura problema ar fi timpul redus petrecut impreuna, care ar trebui planificat cu grija pentru ca cei doi sa nu se distanteze.

Compatibilitatea intre 4 si 9: o pereche dificila, in care telurile sunt total diferite. Numarul 4 se bazeaza pe responsabilitate si siguranta, in vreme ce numarul 9 respecta aceste calitati, dar este mai degraba orientat spre activitati umanitare.

Compatibilitatea intre 5 si 5: cine ar putea intelege mai bine dorinta de libertate si aventura a unui 5 mai bine decat un alt 5? In aceasta relatie, partenerii se inteleg reciproc si respecta spatiul personal al fiecaruia. De cele mai multe ori, aceasta combinatie este menita succesului.

Compatibilitatea 5 si 6: perceptia diferita despre relatii poate curma repede legatura dintre un 5 si un 6. Primul doreste libertate, al doilea cauta siguranta si stabilitate.

Compatibilitatea intre 5 si 7: compatibilitatea este buna intre cei doi, amandoi avand nevoie de spatiu – numarul 5 ca sa iasa in lume, numarul 7 ca sa stea singur si sa analizeze totul. Chiar daca unul este extravertit, iar celalalt introvertit, se pot completa in mod armonios atunci cand urmeaza calea de mijloc.