SUPER BOWL 2014: Ce spune Mayweather despre pariul de 10 milioane de dolari

SUPER BOWL 2014: Cunoscutul boxer american Floyd Mayweather a ţinut să dezmintă zvonurile conform cărora ar fi pierdut 10,4 milioane de dolari pariind pe succesul echipei Denver Broncos în finala Ligii profesioniste de fotbal american - Super Bowl, desfăşurată duminică la East Rutherford şi încheiată cu victoria formaţiei Seattle Seahawks (43-8).

03 feb. 2014, 11:29
SUPER BOWL 2014: Ce spune Mayweather despre pariul de 10 milioane de dolari

SUPER BOWL 2014: Într-un mesaj postat pe contul său de pe reţeaua Instagram, Mayweather a precizat: ‘Felicitări Seattle Seahakws pentru victoria în Super Bowl! Pentru a lămuri lucrurile, nu am pariat 10 milioane de dolari pe Broncos. De fapt, nu am pariat deloc pe acest meci. Nu pot controla zvonurile care apar. Singurul pe care aş paria 10 milioane de dolari sunt eu deoarece, ţinând cont de palmaresul meu, succesul este garantat!’, scrie Agerpres.

Considerat cel mai bun pugilist în activitate, Floyd Mayweather a cucerit de-a lungul carierei titlul mondial la cinci categorii diferite de greutate. El este neînvins ca profesionist, reuşind să câştige toate cele 45 de meciuri disputate până acum ca profesionist (28 prin KO). La ultima sa luptă, câştigată la puncte în faţa mexicanului ‘Canelo’ Alvarez, Mayweather a avut o bursă garantată de 41,5 milioane dolari, fiind unul dintre cei mai bine plătiţi sportivi ai lumii în ultimii ani.