Superaliment minune făcut în casă cu 9 tipuri de seminţe. Preventiv, curativ, delicios, bombă de sănătate

Corpul nostru functioneaza cu energie. Energia proaspata poate fi dobandita prin respiratie corecta, abdominala, prin intretinerea curateniei mintii, prin primirea motivelor de bucurie din viata noastra si savurarea lor, prin stari dese de recunostinta si nu in ultimul rand prin alimente care dau energie si nu care o iau.

RomaniaTV.net
20 oct. 2017, 20:38
Superaliment minune făcut în casă cu 9 tipuri de seminţe. Preventiv, curativ, delicios, bombă de sănătate

Este cunoscut faptul ca semintele sunt o mare sursa de energie si sanatate, adevarate bombe de bine, de vitalitate, de imunitate si de vindecare a zeci de afectiuni.

Inca din vremuri stravechi, cand alimentatia nu era asa de procesata si cand oamenii nu numai ca nu se indepartau de natura ci traiau in ea si se hraneau cu ea, exista o veche reteta de sanatate radianta.

Si tu poti face cu multa usurinta aceasta combinatie de 9 tipuri de seminte, miere, cacao organica, apa alcalina sau apa solarizata. Rezultatul iti va bucura corpul si sufletul. Gustul este foarte placut, este un desert delicios pentru toti membrii familiei, previne multe afectiuni, intareste imunitatea, contribuie la vindecarea a zeci de probleme de sanatate. Nu sunt cuvinte suficiente pentru cat de multe beneficii iti poate aduce aceasta combinatie de superalimente naturale.

Semintele contin multe vitamine, minerale, enzime, fibre, antioxidanti, fitonutrienti, acizi grasi esentiali.

Iata de ce ai nevoie:

O rasnita obisnuita de cafea (eu nu aveam, am cumparat cu 40 lei o rasnita fara mari pretentii de marca si isi face treaba excelent)

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.