Superbet a lansat prima aplicaţie nativă! Peste 30 de zile cu premii pentru jucători!

Singura companie românească premiată internațional în 2017 și 2018 drept Cel mai bun operator de pariuri sportive din Europa Centrală și de Est și-a lansat prima aplicație mobilă. Superbet a dezvoltat aplicația nativă în cadrul Tech Hub-ului companiei cu ajutorul unei echipe care a valorificat atât experiența seniorilor cât și entuziasmul juniorilor. Produsul rezultat a impresionat încă din săptămâna lansării. În mai puțin de trei săptămâni aplicația a fost descărcată de peste 100.000 de jucători români!

RomaniaTV.net
23 oct. 2018, 09:54
Superbet a lansat prima aplicaţie nativă! Peste 30 de zile cu premii pentru jucători!

Acum, compania a decis să ridice miza și cu o promoție! Între 22 octombrie și 21 noiembrie, cei care își deschid cont și plasează minim un pariu folosind aplicația Superbet pot câștiga fie un pariu gratuit, fie noul iPhone Xs! Aplicația poate fi descărcată gratuit pentru Android și iOS de pe superbetmobile.ro.

Smartphone-ul a devenit un accesoriu indispensabil românilor. Dacă în urmă cu 4 ani, doar 24% dintre ei foloseau acest device, în 2018 s-a ajuns la un procent impresionant: 91%. Mai mult, un studiu recent a relevat faptul că 71% din români renunță cu ușurință la televizor în favoarea smartphone-ului. 67% dintre respondenți au afirmat că pot renunța la fel de ușor să consume dulciuri timp de o lună în loc să renunțe la smartphone.

Investiția în tehnologie e o prioritate pentru Superbet care dorește să ofere jucătorilor români o experiență superioară de pariere pe noua aplicație mobilă. Progresele lor sunt evidente și se văd în primul rând în creșterea numărului biletelor câștigătoare. Pot spune că le susținem această evoluție prin lansarea aplicației care e ușor de folosit, completă și complexă. Ea le oferă posibilitatea de a paria mai informați și de a marca mai des pariuri câștigătoare, în orice moment, de oriunde ar fi pe teritoriul României”, a declarat Tudor Iliescu, managing directorul Superbet.ro

Notificări în timp real pentru biletele plasate, scoruri live, streaming player care permite vizionarea meciului dar și navigarea în același ecran prin oferta de pariuri live, statistici complete, avancronici exclusive pentru cele mai importante meciuri, programul transmisunilor tv, mizele predefinite sau posibilitatea de a da share pe rețelele de socializare pariurilor puse sunt câteva dintre cele mai importante funcționalități ale aplicației.

Poate e momentul să testați aplicația și să vă bucurați de emoțiile intense ale unei „burse” mai speciale. Pariurile sportive sunt un joc în care investiți bazându-vă pe informație și inspirație și în care ajungeți să acumulați experiență, dar puteți face și profit. Aplicația Superbet e disponibilă pentru Android și iOS și poate fi descărcată de pe superbetmobile.ro

Testați aplicația Superbet: instalați, jucați și puteți câștiga unul dintre premiile zilnice: pariuri gratuite sau noul iPhone Xs.