SUPERKOMBAT intră pe piaţa din America. MOROŞANU, cap de afiş al PRIMEI GALE din 2016

La cinci ani de la lansare, promoţia românească Superkombat, condusă de Eduard Irimia, va organiza, pe 26 martie, la San Juan, capitala statului Puerto Rico, primul mare eveniment al anului pe reguli K-1, unde cap de afiş va fi confruntarea dintre Cătălin Moroşanu şi cel mai bine cotat greu britanic, gigantul Daniel Sam (1,97 m, 125 kg).

10 feb. 2016, 13:12
SUPERKOMBAT intră pe piaţa din America. MOROŞANU, cap de afiş al PRIMEI GALE din 2016

După ce în anii trecuţi, evenimentele Superkombat au fost găzduite de ţări precum România, Germania, Italia, Elveţia, Olanda, Muntenegru, Austria, Brazilia, Emiratele Arabe Unite sau Croaţia, evenimentul de la San Juan va fi o premieră, fiind primul de pe teritoriu american.

„Este un moment istoric pentru sportul românesc fiindcă am reuşit să pătrundem pe piaţa americană. Recunosc că a fost visul meu încă din momentul în care am înfiinţat acest produs, iar faptul că vom fi acolo, deja e un pas enorm pentru noi. Proiectul este pe termen lung şi vizează evenimente atât în America de Nord, cât şi în Sud, în Columbia şi Brazilia”, a declarat Eduard Irimia, care a dezvăluit că, pe lângă Moroşanu, gala va include sportivi din toată lumea, iar în deschidere vor lupta şi români din noua generaţie precum Cristiana Stancu, Sebastian Cozmâncă, Cristi Spetcu şi Dumitru Ţopai.

Gala Superkombat de la San Juan va avea loc în cea mai mare arenă din oraş, The Roberto Clemente Coliseum, care are o capacitate de 10.000 de locuri.

Duelul dintre Cătălin Moroşanu şi Daniel Sam, britanicul aflat în top 15 la nivel mondial şi care în trecut i-a învins pe Brian Douwes şi Singh Jaideep, va fi meciul-vedetă al galei denumită „SUA vs Restul Lumii” deoarece va programa confruntări între sportivi americani şi grei de pe toate continentele.