Supermarket din Belgia, evacuat după ce un bărbat a deschis focul cu un Kalaşnikov

Un supermarket din sudul Belgiei a fost evacuat sâmbătă după ce un bărbat a deschis focul cu o puşcă automată Kalaşnikov, relatează agenţia de presă Reuters.

RomaniaTV.net
22 oct. 2016, 10:51
Supermarket din Belgia, evacuat după ce un bărbat a deschis focul cu un Kalaşnikov

Locul incidentului este supermarketul Cora din Chatelineau, localitate situată la 50 de kilometri sud de Bruxelles, informează AGERPRES. Poliţia a escortat până afară clienţii aflaţi în magazin. Conform publicaţiilor La Derniere Heure şi La Libre Belgique, se pare că individul înarmat intenţiona să comită un jaf la un magazin de bijuterii din galeriile comerciale Cora.

Citeşte şi Un soldat al forţelor irakiene şi-a făcut selfie chiar atunci când în spatele său a explodat un vehicul capcană VIDEO

Postul RTL News, citând un comisar din poliţia belgiană, a relatat că în interiorul supermarketului s-ar afla mai mulţi bărbaţi înarmaţi, iar ziarul local La Gazette a scris că este vorba despre trei indivizi. Nu există indicii conform cărora incidentul ar avea legătură cu militanţi islamişti.

Nu există indicii conform cărora incidentul ar avea legătură cu militanţi islamişti. În 22 martie acest an, la aeroportul internaţional Bruxelles-Zaventem şi la o staţie de metrou din capitala belgiană au fost comise atacuri teroriste soldate cu 32 de morţi şi sute de răniţi.