Supermodels by Catalin Botezatu: Surpriză URIAŞĂ în finală

Show-ul Supermodels by Catalin Botezatu a ajuns la final. S-a difuzat cea de-a 12 emisiune si ultima din show-ul care a facut senzatie la Kanal D. In marea finala s-au duelat cinci concurenti, dar, evident, nu toti s-au incununat ca si castigatori ai marelui show.

25 apr. 2015, 18:36
Supermodels by Catalin Botezatu: Surpriză URIAŞĂ în finală

Supermodels by Catalin Botezatu: Joan Goga, Liana Coman, Andrada Statie, Gabriela Prisacariu si Catalin Bucur au fost cei care au reusit sa reziste pana la confruntarea finala a marelui show.

Ei bine, si pe ei i-a divizat Catalin dupa prima proba si in runda finala au purces numai trei. Norocosii au fost Gabriela, Catalin si Liana. Intr-un final, desi i-a fost foarte greu sa aleaga, Botezatu s-a decis asupra celui care va semna cu o prestigioasa agentie de moda de la Paris.

Surpriza a venit abia la final, pentru ca din trei, Bote a ales doi ca si castigatori. Este vorba de Catalin Bucur si de Gabriela Prisacariu. „Sunt fericita ca am castigat. Sincer, nu ma asteptam. Daca la inceput ma gandeam ca abia o sa intru in emisiunea asta, nici prin cap nu imi trecea ca o sa si castig. E un lucru facut bine si de care sunt mandra ca am reusit sa il fac”, a declarat Gabriela.