Superstiţii legate de bijuterii

Bijuteriile au o încărcătură spirituală, vibraţională, uriaşă. Dacă ştim cum să le folosim putem atrage norocul de partea noastră. Unele bijuterii, însă, sunt purtatoare de ghinion, fapt pentru care trebuie să fim atenţi la o serie de particularităţi ale acestora.

RomaniaTV.net
21 nov. 2016, 12:22
Superstiţii legate de bijuterii

1. Bijuteriile de argint

Inca din Epoca Medievala, argintului i s-au atribuit o serie de puteri fantastice. Se spune ca un inel facut din argintul unei monede luate de un cersetor poate vindeca bolnavii de epilepsie. Bijuteriile si monedele de argint iti pot spune daca te vei marita. In Rusia, dupa Anul Nou, fetele de la sate pun bijuterii din argint sau monede in poiata, sub graunte si capite de fan. Inauntru este lasat un cocos care mananca toate grauntele, iar prima moneda care iese la iveala este a fetei care se va marita in acel an.

Citeşte şi  Ce se întâmplă dacă NU îţi mai porţi verigheta

Se spune ca daca gasesti o bijuterie de aur, vei primi bani, iar daca gasesti una de argint, vei avea o viata linistita, dar nu foarte instarita din punct de vedere financiar. De asemenea, nu e bine sa porti aur si argint in acelasi timp pentru ca atragi ghinionul. Aurul si argintul se resping. Legile karmice spun ca nu le poti avea pe toate in viata: argintul reprezinta lumea spirituala, linistea sufleteasca, in timp ce aurul simbolizeaza lumea materiala, luxul.

2. Bijuteriile cu cruce

Femeile care poarta cruciulite sunt ferite de rele si daca se roaga mult lui Dumnezeu vor avea in curand un copil. Barbatii, in schimb, vor avea spor la munca si vor putea obtine tot ce isi doresc din punct de vedere material.

Citeşte mai mult pe Revista Teo