Suporterii Monicăi Macovei îl atacă IRONIC pe Klaus – GHINION – Iohannis! FOTO

Cu câteva ore înainte de finalul campaniei electorale oficiale, susţinătorii Monicăi Macovei i-au făcut ironia supremă lui Klaus Iohannis chiar în timpul sesiunii de chat live pe care candidatul ACL a avut-o cu românii de pe Facebook.

31 oct. 2014, 16:52

Aceştia au postat o serie de comentarii şi întrebări neutre, redactate astfel încât să nu fie şterse de moderatorul dezbaterii dintre Iohannis şi internauţi. Dacă, citit de sus în jos, şirul de comentarii părea unul nevinovat, o privire mai atentă pe intervenţiile internauţilor ne arată că aceştia îi transmit lui Iohannis că va avea GHINION în alegeri, pentru că ei vor vota cu Monica Macovei.

Alţi internauţi au publicat pe paginile lor de Facebook capturi cu imagini ale comentariilor postate pe pagina lui Iohannis, care au fost însă şterse sau ignorate de Iohannis în timpul discuţiilor cu susţinătorii săi, semn că liderul PNL evită temele sensibile în dialogul direct cu votanţii săi.

Din imaginile şi înregistrarea dialogului lui Iohannis cu românii, rezultă că Iohannis a refuzat să răspundă la întrebări referitoare la tăierile de salarii pentru bugetari făcute de PDL, banii din care şi-a cumpărat cele 6 case, câţi ani ar trebui să muncească un dascăl pentru a-şi achiziţiona 6 locuinţe etc.