Supravieţuire miraculoasă: Un bărbat a căzut de la etajul 4. Pompierii l-au găsit atârnat de sârma de rufe a unei vecine de la etajul 2

Supravieţuire miraculoasă a unui bărbat din Tulcea. Rămas fără chei, bărbatul a încercat să intre în casă de pe acoperiş. Numai că a căzut. În căzătură s-a agăţat de sârmele de rufe ale unei vecine de la etajul 2. A rămas acolo o noapte întreagă, până a fost salvat de pompieri. 

02 feb. 2018, 10:00

Bărbatul de 37 de ani şi-a pierdut cheile de la garsoniera situată la etajul al 4-lea şi a încercat să intre în casă pe fereastră. Numai a căzut. Norocul lui a fost o sărmă de rufe a unei vecine de la etajul 2, de care s-a prins în cădere. Dimineaţă, o femeie care trecea întâmplător prin zonă, l-a văzut şi a sunat la numărul de urgenţă 112. Au venit cei de la Ambulanță și pompierii și l-au salvat. 

„Dânsul a încercat să escaladeze de pe acoperisul blocului pănă la garsoniera de la etajul 4 care era ultima şi a vrut să intre în casă direct. Avea fereastra deschisă. Cert este ca a stat destul timp. Ar fi auzit strigatele o vecină, dar de frică nu i-a dat drumul. A avut noroc că a fost vremea caldă şi nu a făcut şoc de frig”, a povestit ambulanţierul intervenit la caz. 

 

După ce a primit îngrijiri la spital, bărbatul s-a întors pe propriile picioare acasă.