Surori de 6 şi 7 ani, abuzate sexual de unchi

Caz revoltător în Arad! Două surori de 6 şi 7 ani au fost abuzate sexual de unchiul lor, după ce au fost ameninţate cu moartea. Părinţii lor sunt la muncă în străinătate şi le-au lăsat în grija unor vecini. Tânărul de 20 de ani a fost arestat.

RomaniaTV.net
06 iul. 2015, 05:14
Surori de 6 şi 7 ani, abuzate sexual de unchi

Două fetițe de 6 și 7 ani au fost agresate sexual de unchiul lor în vârstă de 20 de ani. S-a întâmplat în Arad și este povestea tristă a unor copii abandonați în grija vecinilor după ce părinţii au plecat în Germania.

Într-o seară, atunci când vecinii doreau să le facă baie copiilor, două dintre fetițe le-au spus acestora ce li s-a întâmplat. Șocul a fost mare, pentru că practic povesteau cum au fost agresate sexual de unchiul lor care le-a introdus degetul în vagin. Imediat cei doi vecini care se ocupau de copii au anunțat poliția, iar fratele mamei copiilor a fost reținut.

Unchiul copiilor dormea cu ei în camera iar după cum povestesc, micuțele le-ar fi spus că le omoară dacă povestesc cuiva. Audiat câteva ore, duminică noapte, individul și-a recunoscut fapta în fața organelor de anchetă. Cunoscuţii spun că tânărul are de mai mult timp un comportament deviant, fiind văzut când se masturba lângă un pom. Potrivit specialarad.ro, medicii legiști au confirmat abuzul fizic.

Agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Citeşte şi: Un mare campion, CONDAMNAT pentru VIOL şi AGRESIUNE SEXUALĂ