Surpriză! Adelina Pestritu, din nou prezentatoare TV, alături de alte vedete din showbizul românesc

Cătălin Botezatu, Ana Lesko, Adelina Pestrițu și Siserman, fostul concurent de la MasterChef au fiecare câte un serial pentru abonații UPC Horizon. Pe aceeași platformă, urmează să se dezvolte un fel de canal de news (care targetează millenials), care va avea și un corespondent pentru știri din România.

02 apr. 2017, 11:38

Adelina Pestritu este una din cele mai admirate vedete de pe plaiurile mioritice, iar in curand, bruneta va putea fi urmarita din nou de milioanele de admiratori.

Potrivit paginademedia.ro, un nou proiect urmeaza sa se lanseze prin intermediul unei aplicatii pusa la dispozitie de UPC, iar Adelina Pestritu va fi protagonista unui serial in care le va oferi doamnelor si domnisoarelor sfaturi de frumusete.

Despre ce este vorba, în continuare:

Mai întâi, ce producții video va realiza fiecare vedetă:

Botezatu – un fel de reality-show: o zi din viața lui Cătălin Botezatu

Paul Siserman – minishow de cooking

Adelina Pestrițu – trucuri de beauty ale vedetelor, sfaturi pentru o viață sănătoasă, ghid de călătorie la Hollywood

Ana Lesko – un fel de jurnal legat de sarcină, sănătate, cum să te întorci în formă după ce ai avut un copil

Pentru fiecare din cele patru producții sunt filmate 12 episoade.

Unde se vor vedea, exact?

Cele patru producții sunt incluse pe aplicația Ownzones Passport România, dezvoltată de compania Owzones Media Network pentru operatorul de telecomunicații UPC.

Practic, abonații UPC Horizon vor avea această aplicație de conținut video, prin care vor vedea cele patru producții, dar și alte tipuri de programe.

În primă fază, vor fi cele patru seriale – produse de Ownzones Media, dar și canale internaționale:

Celebrity Biography Channel – povești despre vedete din film, sport muzică

Variety – știri și interviuri Variety Studio de de la Festivalurile Internationale de Film Toronto si Sundance, precum si discutiile exclusive „Actors on Actors”, parte din sezoanele Premiilor Emmy si Osca

Bang Show Biz – știri din show-bizul internațional

Urmează un portal de știri pe smartphone – corespondent și din România
Pasul următor este un portal de știri pe aplicația de pe UPC. Canalul se va numi Circa și este un portal de știri realizate integral pe smartphone-uri. Ținta: generația millenials.

OwnZones că va crea un birou de știri dedicat, cu un corespondent permanent la București, care va publica zilnic ultimele știri, documentare și reportaje de lifestyle.

În prezent este în faza finală a alegerii corespondentului pentru România.

Circa va fi „dedicat relatarii stirilor si distribuirii materialelor de divertisment prin videoclipuri si articole”.

Va conține interviuri, povesti in exclusivitate, stiri si politica, cultura pop si lifestyle, continut umoristic.

Un alt canal va fi The List, cu clipuri din zone diverse: clipuri amuzante, ponturi de parenting, alimentație, finanțe personale.

Aplicația va avea și o selecție de filme de la Hollywood, inclusiv o colecție de filme Star Trek și seriale documentare.

Aplicația Ownzones Passport a fost lansată în România, dar urmează să fie dezvoltată și în alte țări unde Liberty Global (compania care deține UPC) are abonați în rețele de comunicații.

mai multe detalii, pe paginademedia.ro