Surpriză de proporţii în lotul României, pentru meciul cu Grecia. Lista stranierilor lui Piţurcă

Victor Piţurcă a stabilit lista stranierilor cu care vrea să lupte în preliminariile EURO 2016, împotriva Greciei, meci care este programat pe 7 septembrie, de la ora 21.45, pe stadionul Karaiskakis, din Atena.

14 aug. 2014, 11:53
Surpriză de proporţii în lotul României, pentru meciul cu Grecia. Lista stranierilor lui Piţurcă

Stranierii care au primit faxuri de convocare pentru meciul cu Grecia, de la Atena, primul din preliminariile Euro 2016, sunt următorii: Costel PANTILIMON (Sunderland), Ciprian TĂTĂRUŞANU (Fiorentina), Gabriel TAMAŞ (Watford), Vlad CHIRICHEŞ (Tottenham), Dorin GOIAN (Asteras), Cosmin MOŢI (Ludogorets), Dragoş GRIGORE (Toulouse), Răzvan RAŢ (PAOK), Mihai PINTILII (Al Hilal), Gabriel TORJE (Konyaspor), Alexandru MAXIM (VfB Stuttgart), Bogdan STANCU (Genclerbirligi) şi Ciprian MARICA (Konyaspor).

Între surprizele lui Victor Piţurcă se numără convocarea lui Mihai Pintilii, care a părăsit-o pe Steaua pentru Al Hilal, ştiut fiind că selecţionerul nu a chemat până acum la lot niciun fotbalist transferat în spaţiul arab. Cel mai bun exemplu este cel al fostului căpitan al Stelei, Mirel Rădoi, care a ieşit din circuitul naţionalei după transferul la Al Hilal.

Alte surprize ar fi Dorin Goian, care anunţase că s-a retras de la naţională, sau Gabriel Tamaş, evitat în ultima vreme din cauza beţiilor sale de pomină.