Unul dintre răniţii din Colectiv a împlinit 18 ani în spital. A avut parte de o SURPRIZĂ de proporţii

Unul dintre tinerii răniţi în incendiul din clubul Colectiv a avut parte de o mare surpriză pe patul de spital. Alex Şerban a împlinit, vineri, 18 ani, iar cu această ocazie artiştii săi preferaţi l-au vizitat la spital pentru a-i cânta "La mulţi ani!", printre aceştia se numără băieţii de la Viţa de Vie.

28 nov. 2015, 14:04
Unul dintre răniţii din Colectiv a împlinit 18 ani în spital. A avut parte de o SURPRIZĂ de proporţii

Alex Şerban a fost sărbătorit vineri de mai mulţi adolescenţi care au mers la spital pentru a-i fi alături acestuia de ziua lui. Băieţii de Viţa de Vie au decis, de asemenea, să-i facă o vizită surpriză pentru a-i urat „La mulţi ani”.

„Alex a împlinit, ieri, cea mai frumoasă vârstă posibilă: 18 ani, pe care a fost nevoit să-i sărbătorească în spital, alături de sora lui, de mama lui şi de zeci de prieteni şi colegi de şcoală. La mulţi ani frumoşi să-ţi fie! Rock on!”, se arată într-un mesaj publicat, sâmbătă, pe contul de Facebook al trupei Viţa de Vie.

Alex Şerban s-a numărat printre persoanele rănite grav în incendiul izbucnit în clubul Colectiv.

Vezi şi: Andrei Găluţ a aflat că iubita şi colegii i-au murit în incendiul din Colectiv. Reacţia lui îţi rupe sufletul

INCENDIU COLECTIV. 27 de oameni şi-au pierdut viaţa, vineri 30 octombrie, în incendiul devastator de la Clubul Colectiv. Bilanţul a crescut până la 60 de morţi în săptămânile ce au urmat.