SURPRIZĂ în Italia: Berlusconi s-a CĂSĂTORIT în secret. Află cine este ALEASA inimii lui GALERIE FOTO

Fostul premier italian este plin de neprevăzut. Joi, presa italiană scria că Silvio Berlusconi, care a împlinit 77 de ani, s-a căsătorit în secret cu logodnica sa în vârstă de 28 de ani, în cadrul unei ceremonii private, la una dintre reşedinţele lui.

31 oct. 2013, 18:08

Silvio Berlusconi s-a căsătorit cu fosta jurnalistă de televiziune Francesca Pascale la biserica din interiorul vilei lui situată în apropiere de Milano, în cadrul unei ceremonii private, secrete, în urmă cu trei săptămâni, a dezvăluit o prietenă din anturajul  fostului premier italian, Marythell Polanco, fotomodel şi cântăreaţă de origine dominicană, scrie Daily Mail. 

Berlusconi, în vârstă de 77 de ani, a cunoscut-o pe Francesca, în vârstă de 28 de ani când ea era adolescentă şi activa în partidul lui, Forza Italia. Relaţia Francescăi cu Silvio intrase în atenţia actriţei bulgară Michele Bonev, care a spus într-o emisiune televizată că prietenia celor doi este „o ruşine”şi că iubita lui Berlusconi ar fi, de fapt, „lesbiană”.„Povestea lor de dragoste este o mare ruşine, pentru că Francesca este lesbiană, iar eu am fost mai mult decât prietena ei”, a scris cu subînţeles Bonev pe blogul ei. Francesca a dat în judecată postul de televiziune respectiv, cerând daune moarale de 10 milioane de euro.

Citeşte şi Berlusconi, iubit necondiţionat de o italiancă sexy. Vezi cum arată logodnica de 28 de ani a fostului premier


Întrebată înainte de acest evenimet, de către un post de radio Italia, dacă Berlusconi şi prietena lui se vor căsători, Marythell Polanco a răspuns:„S-au căsătorit deja”, apoi a explicat că fusese şi ea invitată la nunta lor privată, dar nu a putut ajunge pentru că tocmai atunci a născut. „Nu a fost o ceremonie civilă, dar Silvio are o capelă la vila sa. A ţinut acolo ceremonia şi nimeni nu a aflat despre aceasta (…) S-au căsătorit pe 8 sau 9 octombrie”, a mai declarat Pollanco postului de radio italian Radio2.

Cât timp trăieşte Berlusconi va exista şi Bunga-bunga

Femeia a mai povestit că şi ea, şi actuala soţie a lui Berlusconi au participat deseori la scandaloasele petreceri „bunga-bunga” date în secret, în vilele sale şi care se încheiau cu orgii. La unul dintre procesele în care Berlusconi este acuzat că a organizat asemenea dezmăţuri şi că a făcut sex cu prostituata marocană Ruby, care era minoră, este martoră şi Polanco. La unul dintre termene, ea a declarat în faţa judecătorilor că, la una dintre aceste petreceri, a purtat o mască ce îl înfăţişa pe preşedintele american Barack Obama şi a făcut astfel un număr de striptease în faţa lui Berlusconi şi a oaspeţilor lui. Polanco este acum acuzată de sperjur în cadrul acestui proces. Ea a compus şi un cântec intitulat Bunga-bunga, iar fostul premier italian a ajuta-o să îi scrie versurile, mai scrie Daily Mail.

Citeşte şi Două românce anchetate în procesul lui Berlusconi, pentru mărturie falsă

Dezvăluirile despre presupusa căsătorie a lui Berlusconi au apărut într-un context în care el s-a rupt de partidul său de centru-dreapta, iar Parlamentul a votat pentru excluderea lui din Legislativ, din cauza acuzaţiilor de evaziune fiscală ce i s-au adus.

Cu toate acestea, Polanko a declarat că petrecerile bunga-bunga vor continua. „Este singurul lucru pe care duşmanii lui nu i-l pot lua. Bunga-bunga nu va avea sfârşit. Cât timp trăieşte Berlusconi, vor fi petreceri Bunga-bunga”, a mai spus ea.