Surpriză pentru fanii Samsung Note! În august se lansează Note 6 în Europa

Utilizatorii seriilor Note de la Samsung se bucură de o veste mare astăzi. Gigantul sud-coreean are în plan să lanseze Note 6 în Marea Britanie nu mai departe de vara acestui an. 

07 feb. 2016, 09:54
Surpriză pentru fanii Samsung Note! În august se lansează Note 6 în Europa

O sursă apropiată subiectului a dezvăluit pentru TechRadar, citat de Noobz.ro, că gigantul coreean a învăţat din greşeli şi are de gând să îndrepte lucrurile o dată cu lansarea noilor flagship-uri. Aceasta mai precizează că, Samsung Galaxy S7 Edge Plus nu va fi lansat în Marea Britanie, ca urmare a plângerilor aduse de fanii Galaxy Note 5.

„Samsung nu va lansa S7 Edge Plus în Marea Britanie. Am impresia că au existat o serie de dezamăgiri în ceea ce priveşte vânzările, ca de altfel şi luarea deciziei ca Note 5 să nu fie lansat în Europa. Aşadar, informaţiile pe care le avem sunt că Note 6 se va lansa în Marea Britanie în luna august a acestui an, dar nu şi S7 Edge Plus.”

Am putea să ne întrebăm de ce nu doreşte Samsung să lanseze ambele dispozitive pe aceste pieţe în mod deosebit, dar oricum seria S7 continuă să fie un real mister. Putem să speculăm ce se va întâmpla, dar adevărul este că nimeni nu ştie concret ce are de gând să facă Samsung.

Citeşte mai departe pe Noobz.ro.