Surpriză uriaşă din partea lui Cătălin Măruţă pentru Andra. „Te iubesc, soţul meu drag…..”

Andra şi Cătălin Măruţă se iubesc mult şi îşi arată dragostea pe care şi-o poartă unul celuilalt nu doar în particular, ci şi pe site-urile de socializare. De aici, fanii solistei au aflat, de altfel, şi despre cel mai recent şi emoţionant dar primit de la soţul ei: o călătorie în romanticul Paris.

19 aug. 2014, 11:20
Surpriză uriaşă din partea lui Cătălin Măruţă pentru Andra. „Te iubesc, soţul meu drag…..”

Andra este o femeie iubită şi răsfăţată de soţul ei, Cătălin Măruţă, scrie libertatea.ro. Printre cele mai sudate cupluri din showbiz, cântăreaţa şi prezentatorul continuă şi acum, după 9 ani de relaţie şi şase de căsnicie, să se surpindă prin gesturi emoţionante de dragoste.

Citeşte şi Pictorial INCENDIAR cu Andra la piscină. Nu s-a mai arătat până acum în costum de baie FOTO

Prezentatorul TV şi-a lăsat fără cuvinte soţia, în momentul în care i-a făcut cadou, de ziua ei, o vacanţă de o săptămână în romanticul Paris. „Dovada” a postat-o chiar artista, pe contul ei de Facebook, unde a publicat o fotografie în care ea şi soţul ei sunt în avion, gata de plecare, cu biletele în mână.

Citeşte şi Andra este în culmea fericirii! A anunţat sarcina şi aşteaptă să vadă dacă este fată sau băiat

„A venit, a venit din nou vacanţa…cu avionul de Franţa! Cadoul pentru ziua mea, o săptămână cu multe surprize la Paris. Te iubesc, soţul meu drag”, a scris Andra pe contul ei de Facebook.