Surpriză URIAŞĂ pentru MIHAI NEŞU. Gest IMPRESIONANT pentru fostul fotbalist al NAŢIONALEI

Mihai Neşu continuă recuperarea după accidentul grav pe care l-a suferit în 2011, în urma căruia a rămas imobilizat în scaunul cu rotile.

19 apr. 2018, 16:55
Surpriză URIAŞĂ pentru MIHAI NEŞU. Gest IMPRESIONANT pentru fostul fotbalist al NAŢIONALEI

Mihai Neșu s-a accidentat grav în timpul unui antrenament al echipei sale de atubnci, FC Utrecht, după o ciocnire violentă cu coechipierul Alje Schut. Atunci şi-a rupt o vertebră cervicală şi a rămas în scaunul cu rotile. De atunci, duce o luptă extrem de grea pentru recuperare.

Mihăiţă Neşu, surprins pentru prima oară fără scaunul cu rotile, după ani de zile în care a fost imobilizat FOTO

În tot acest timp, FC Utrecht a avut un comportament exemplar faţă de Mihai Neşu. Chiar şi după 7 ani, olandezii îi transmit mesaje prin care îl asigură că sunt alături de el, iar acum l-au invitat la meciul dintre FC Utrecht şi Groningen, din campionatul Olandei, scrie Libertatea.

Fostul internaţional român a oferit câteva detalii şi despre starea sa şi semnele sunt încurajatoare: „Braţul drept este tot mai puternic, dar umărul nu prea. Încet-încet, lucrurile se îmbunătăţesc în unele părţi din corpul meu. Unii muşchi sunt mai puternici, alţii au rămas la fel, iar starea altora s-a înrăutăţi după ce m-am accidentat. Muncesc mult pentru recuperarea mea şi asta îmi dă multă putere”.