Violatorul de lângă mall-ul din Constanţa a fost arestat preventiv. El nu-şi recunoaşte fapta

Suspectul principal în cazul violului din Constanţa a fost arestat preventiv. Tânărul în vârstă de 23 de ani a agresat sexual o angajată a unui mall pentru că fata a refuzat să-i dea telefonul şi portofelul. Agresorul susţine că victima este fosta sa iubită şi că nu a forţat-o să întreţină relaţii sexuale.

14 oct. 2013, 15:07
Violatorul de lângă mall-ul din Constanţa a fost arestat preventiv. El nu-şi recunoaşte fapta

Tânăra de 26 de ani a fost violată pentru că nu a vrut să dea portofelul şi telefonul unui hoţ care a încercat să o tâlhărească. Incidentul a avut loc pe o străduţă de lângă un mall din Constanţa, în timp ce fata se îndrepta spre muncă.

Agresorul a fost reţinut şi audiat câteva ore bune, dar şi-a susţinut cu vehemenţă nevinovăţia. El a declarat că victima este fosta sa prietenă şi că a întreţinut relaţii sexuale de bună voie. Nici rudele nu cred că ar fi violat-o pe tânără.

„E însurat de cinci ani, are o fetiţă. O fi cunoscut-o mai demult, nu ştiu. Dar aşa, fără să o cunoască, să se ducă la ea direct să zică dă-mi banii, eu nu cred treaba asta”, a declarat mama violatorului.

Victima le-a declarat polițiștilor că tânărul a văzut-o în autobuz, în timp ce se ducea la serviciu. A urmărit-o pe drumul spre mall-ul unde este angajată și a atacat-o.

După ce și-a eliberat victima, bărbatul a intrat în mall, acolo unde a fost reținut de agenții de pază, alertați de colega lor.

Oamenii legii au decis însă să îl aresteze preventiv pentru 29 de zile.