Susţine Moldova. Campanie amuzantă şi interactivă împotriva embargoului rus

Jurnaliştii de la Publika TV au lansat o campanie interactivă împotriva embargoului impus de Rusia asupra fructelor, legumelor şi produselor viticole din Republica Moldova. Sloganele sub care se desfăşoară campania sunt foarte amuzante.

16 sept. 2013, 14:06

Serviciul sanitar rus a anunţat sistarea importului de produse vinicole, fructe şi legume din Republica Moldova, începând cu data de 11 septembrie, iar dacă autorităţile de la Chişinău s-au declarat nedumerite embargoul Moscovei şi anunţă acţiuni în plan diplomatic, presa de la Chişinău a trecut deja la acţiune.

Postul de televiziune Publika a lansat o amplă campanie, intitulată „Susţine Moldova”, în care cetăţenii sunt invitaţi să se implice şi să convingă Rusia de calitatea produselor moldoveneşti. Lansată prin sloganuri amuzante, campania se poate dovedi şi eficientă o dată cu implicarea detăţenilor.

Împreună putem găsi argumentele care să convingă Moscova că vinul, legumele şi fructele moldoveneşti sunt de calitate şi nu sunt periculoase. Gândiţi-vă la argumente convingătoare, în formă de slogan şi postaţi-le aici, pe pagina publika.md/sustinemoldova!„, scriu colegii de la Chişinău.