REZULTATE TITULARIZARE 2014. Sute de PROFESORI cu note mari la Titularizare au rămas FĂRĂ CATEDRĂ VIDEO

Sute de profesori care au luat note foarte bune la titularizare au rămas fără catedră. Locurile s-au dat ca pâinea caldă, iar dascălii care au obţinut medii foarte mari vor concura acum cot la cot pe un post de suplinitor cu cei care abia au luat nota 5, informează România TV.

31 iul. 2014, 16:12
REZULTATE TITULARIZARE 2014. Sute de PROFESORI cu note mari la Titularizare au rămas FĂRĂ CATEDRĂ VIDEO

Alexandra a luat peste 9,80 la titularizare. Este profesor de limba română, însă trebuie să se mulţumească şi anul viitor cu statutul de suplinitor.

„Sunt puţin dezamăgită, dar având experitenţa de anul trecut presupun că va fi mai bine la următoarele şedinţe”, a spus aceasta.

Acelaşi lucru s-a întamplat cu peste 130 de candidaţi la această specializare.

Citeşte şi PERLE LA TITULARIZARE 2014: „VIRGULA este o întrerupere de SARCINĂ”

„În special la limba română, candidaţi care au peste 9,50 nu vor putea obţine niciun post titularizabil”, a declarat Dan Eftenoiu, inspector şcolar.

Singurul loc disponibil în Capitală pentru catedra de limba română a fost adjudecat de Maria Dăianu cu media 9,92. Un post pe care şi-l doreşte doar din pasiune pentru că neajunsurile sunt multe.

„Salariile nemotivante, programele care nu mai sunt la zi, insuficienţa motivaţie a profesorilor şi lista continuă”, a precizat Maria Dăianu.

Citeşte şi PERLE TITULARIZARE 2014. „Moromete a fost amantul Vitoriei Lipan”

Ştefan a obţinut un post de titular la limba franceză. De când e în învăţământ spune că niciun elev nu l-a făcut să se simtă mândru, însă vrea să rămână la catedră tot din pasiune, chiar dacă este nevoit să aibă mai multe job-uri în acelaşi timp.

„Neapărat trebuie şi o altă activitate pe lângă meseria de profesor pentru că nu se poate trăi cu acest salariu”, a menţionat profesorul.

Dascălii care au medii foarte mari, dar nu au obţinut un post de titular, pot concura săptămâna viitoare pentru un post de suplinitor, cot la cot cu cei care abia au luat nota 5.

Citeşte şi REZULTATE TITULARIZARE 2014: Judeţul cu profesori premianţi