„Sylvester Stallone a murit!”. Adevărul despre ştirea care a zguduit lumea sâmbătă dimineaţă

"Sylvester Stallone a fost găsit mort în locuinţa sa din Los Angeles!". A fost ştirea care a zguduit întreaga lume sâmbătă dimineaţă, dar care s-a dovedit a fi doar o farsă macabră.

RomaniaTV.net
03 sept. 2016, 08:01

Ştirea că Sylvester Stallone ar fi fost găsit mort în locuinţa sa din Los Angeles a făcut rapid înconjurul lumii sâmbătă dimineaţă. Primele informaţii indicau o posibilă supradoză de medicamente. Marcată de posibila dispariţie a unuia dintre cei mai prolifici actori din ultimele decenii, lumea a share-uit informaţia pe reţelele de socializare şi mesajele de condoleanţe au curs cu miile, însă în cele din urmă s-a dovedit că totul a fost o farsă sinistră.

Sylvester Stallone nu a păţit nimic în afară de faptul că a fost victima unui „hoax”, la fel ca miile de utilizatori de internet care au luat-o de bună!

E drept, că farsorii au făcut-o şi cu cap, făcând ca totul să pară un breaking news la CNN. În realitate, odată ce internauţii dădeau click pe linkul respectiv, ajungeau pe o pagină care conţine mai multe astfel de ştiri false şi care vorbea de fapt despre moartea fiului lui Stallone, Sage.

De altfel, nu este pentru prima oară când moartea lui Sylvester Stallone ar fi murit. S-a mai întâmplat şi în 2013, când se anunţa că a avut un accident cu snowboardul, şi în 2015, când s-a spus că ar fi decedat într-un accident rutier. Aceasta din urmă a fost de faăt mai mult decât o farsă, pentru că utilzatorilor care au dat click pe „ştirea” respectivă hackerii le-au furat datele personale.