Szobi Cseh a fost înmormântat în Cimitirul Bellu, cu onoruri militare VIDEO

Szobi Cseh a fost înmormântat duminică, cu onoruri militare, la Cimitirul Bellu, pe Aleea Artiştilor. Familiei, dar şi sute de admiratori şi apropiaţi, precum şi colegi de breaslă, i-au adus un ultim omagiu şi l-au condus pe ultimul drum. 

RomaniaTV.net
03 aug. 2014, 09:46
Szobi Cseh a fost înmormântat în Cimitirul Bellu, cu onoruri militare VIDEO

Slujba de înmormântare a început la ora 15.00, la capela cimitirului Bellu catolic. Sicriul a fost purtat de militari din Regimentul 30 Gardă „Mihai Viteazul”, care au şi tras cele trei salve, la coborârea acestuia în mormânt, în aplauzele celor prezenţi.

La funeraliile cascadorului au participat câteva sute de persoane, familia, diverşi artişti, colaboratori şi admiratori ai acestuia. 

Sicriul cu trupul neînsufleţit al cascadorului Szobi Cseh a fost depus la capela cimitirului Bellu sâmbătă. Rudele, apropiaţii şi fanii acestuia au venit, rând pe rând, la căpătâiul cascadorului ca să îşi ia rămas bun de la el. Coroane de flori în memoria actorului au trimis şi preşedintele Traian Băsescu şi premierul Victor Ponta. Tot din partea Preşedinţiei au fost aduse sâmbătă familiei medalia şi brevetul Ordinul Naţional Steaua României – în grad de Cavaler, care i-au fost acordate postmortem cascadorului.

Szobi Cseh a murit după o lungă şi grea bătălie cu cancerul, în noaptea de joi spre vineri, la Spitalul Fundeni. Cascadorul avea 71 de ani.

Citeşte şi: Gesturile care au grăbit MOARTEA lui Szobi Cseh. Amănunte CUTREMURĂTOARE din viaţa artistului

„Era un om bun, cu suflet generos şi cu o mare putere de a se dărui meseriei sale şi oamenilor aflaţi în nevoie”. Cei care l-au cunoscut pe Szobi Cseh vorbesc despre el numai la superlativ: cascador desăvârşit, actor fără cusur, profesor dedicat şi mare iubitor de animale. Szobi Cseh a rămas, mai presus de toate, un om de omenie.