Szoby Cseh, mărturii CUTREMURĂTOARE: „M-am gândit la sinucidere”

Au trecut mai bine de trei ani de cand Szoby Cseh se lupta cu cancerul. In ciuda faptului ca a facut tot ceea ce i-a stat in putinta pentru a se vindeca, marele cascador recunoaste ca a avut cateva momente de deznadejde, in care s-a gandit la sinucidere.

04 iul. 2014, 10:56

În 2012, Szoby Cseh a fost depistat cu cancer, iar de atunci, maestrul se lupta sa invinga cumplita boala. In numai doi ani, el a fost nevoit sa suporte o interventie chirurgicala, dar si nenumarate cure de citostatice. Ca si cum toate acestea nu ar fi fost suficiente, cascadorul a facut si infectie la plamani si doua pneumonii, care i-au slabit imunitatea si mai mult, tintuindu-l pe un pat de spital. Insa, in ciuda durerilor ingrozitoare si lipsei de resurse financiare, Szoby Cseh nu a incetat niciodata sa creada in sansa sa si in Dumnezeu.

Anunţ de ultima oră al medicilor! Ce se întamplă cu sănătatea lui Szobi Czech

„M-am gadit la sinucidere, va dati seama, Orice trece prin asa ceva se gandeste. Pe langa faptul ca te chinui tu, ii mai chinui si pe cei din jur. Insa, sinuciderea este pentru oamenii lasi. Cei puternici nu renunta niciodata la batalie, indiferent de ce ti se spune. Medicii nu mi-au dat prea mult timp de viata inca de acum doi ani, insa iata-ma ca traiesc si acum. Am incredere in Dumnezeu„, a declarat Szoby Cseh, în exclusivitate pentru CANCAN.ro.

Cascadorul Szoby Cseh face dezvăluiri cutremurătoare despre boala sa: Cancerul mi-a mâncat coastele