Tabere GRATUITE în Anglia, la Oxford şi Londra. Ultimele zile de înscrieri în Mirunette Language Competition

Concursul Mirunette Language Competition, in cadrul caruia elevii intre 10-17 ani pot castiga 2 tabere educationale in Anglia, se afla pe ultima suta de metri. Nu ratati ultima saptamana de inscrieri! Inscrierea in concurs este gratuita si se realizeaza pana in data de 31 martie 2014, pe site-ul organizatorului Mirunette International Education: http://www.mirunette.ro/concurs/inscrieri.

RomaniaTV.net
25 mart. 2014, 06:19
Tabere GRATUITE în Anglia, la Oxford şi Londra. Ultimele zile de înscrieri în Mirunette Language Competition

Taberele de limba engleza de 2 saptamani, oferite ca mari premii, se desfasoara in campusurile unor Colegii si Universitati prestigioasela nivel international, din Oxford si Londra, Marea Britanie. Marii castigatori vor fi 2 elevi din 2 categorii de varsta: 10-13 ani si 14-17 ani. De asemenea, profesorii de limba engleza care sustin activ cei mai multi elevi, pot participa gratuit ca insotitori de grup in taberele educationale din Anglia.Primele 2 etape ale concursului se desfasoara online, astfel incat este incurajata participarea elevilor din intreaga tara. Toti elevii au sanse egale, testele si eseurile fiind corectate dupa un barem strict de catre o comisie de profesori de limba engleza si reprezentantii Mirunette International Education. Inregistrati-va acum!

Finalistii concursului mai pot castiga si alte numeroase premii: biciclete de la Biciclop, cursuri de fotografie de la National Photographic, cursuri de limba engleza nivel avansat de laEurocor, examene gratuite de limba engleza la British Council, cursuri de vara de limba engleza la Shakespeare School, carti de la Editurile Humanitas, Oxford Niculescu si libraria engleza Anthony Frost, tratamente dentare la Dent Estet 4 Teens, jocuri videode la Ventum Games si interactive de la Ventum Kids, jucarii de la Boribon, bijuterii de argint de la Ilio Boutique si articole de imbracaminte de la Kids Plaza.

De ce sa alegi o tabara educationala in Anglia, S.U.A. sau Europa, pentru copilul tau?

O tabara educationala internationala presupune programe de studiu elaborate, cursuri interactive de limba straina in clase multinationale, interactiunea directa cu vorbitori nativi si oportunitatea de a explora culturi si istorii fascinante.

Cheia aprofundarii cunostintelor de limba straina si a eliminarii barierei de comunicare, in cel mai eficient mod, este chiar exercitiul intr-un mediu de vorbitori nativi. Cunoasterea limbilor straine este fundamentala in contextul actual al globalizarii. In taberele educationale, elevii urmeaza cursuri de limba straina (engleza, franceza, spaniola, italiana, germana, portugheza, chineza sau rusa) la nivel standard, intensiv sau cu teme specifice, in centre academice renumite, punand primele baze ale unei viitoare cariere de succes.

Vorbirea limbilor straine este incurajata si in afara orelor de curs: activitatile interactive, jocurile si excursiile din program sunt selectate pentru a implica elevii in conversatii de-a lungul intregii sederi in tabara. Elevii romani leaga prietenii pentru o viata cu alti tineri cu pasiuni similare din intreaga lume: englezi, francezi, germani, spanioli, italieni, greci, rusi, japonezi, brazilieni etc., avand sansa de a explora realmente diversitatea culturala.

Toti elevii care au participat in tabere educationale internationale au afirmat entuziast ca aceasta experienta le-a schimbat viata si le-a deschis noi orizonturi!

Despre Mirunette International Education

Mirunette International Educaton este reprezentant in Romania pentru peste 60 de scoli internationale care organizeaza cursuri si tabere de limba engleza, franceza, spaniola, italiana, germana, portugheza, chineza si rusa, in tarile in care limba este vorbita nativ. In 2014, Mirunette International Education sarbatoreste 10 ani de experienta in organizarea de tabere internationale si in consilierea educationala pentru admiterea la Scoli si Universitati de renumite din strainatate.

Ofera copilului tau o experienta memorabila: o tabara educationala in strainatate! Pentru detalii suplimentare: www.mirunette.ro!