Taco Bell şi Berăria H fac angajări. Iată posturile

RomaniaTV.net vă prezintă oferta de muncă disponibilă la Taco Bell şi Berăria H în această perioadă, precum şi aşteptările angajatorilor de la candidaţi pentru locurile de muncă vacante. 

RomaniaTV.net
29 mart. 2018, 08:36

Oferta de muncă disponibilă la Taco Bell

Lanţul de restaurante cu specific mexican Taco Bell angajează 30 de casieri şi bucătari.
Candidaţii selectaţi pe aceste posturi asigură servirea excepţională a clienţilor şi îi vor face să se simtă ca acasă, au spirit de echipă şi inspiră energie pozitivă clienţilor şi colegilor, spun angajatorii în anunţul de recrutare.
Angajatorii oferă candidaţilor selectaţi în aceste locuri de muncă tichete de masă, majorări salariale periodice, prime de Paşti şi de Crăciun, program flexibil full time sau part time.

Detalii despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Oferta de muncă la Berăria H

Berăria H, cea mai mare berărire din sud-estul Europei, angajează ospătari şi ajutor de ospătar. Pentru postul de ospătar, angajatorii caută oameni energici, prietenoşi, educaţi, amabili, cu experienţă în domeniu.

Amănunte despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link.

Berăria H angajează şi pe postul de ajutor bucătar. Candidatul potrivit pentru acest post are abilităţi de comunicare, e organizat, punctual, e energic, harnic, educat, e pasionat de bucătărie şi creativ.

Informaţii suplimentare despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl poţi accesa la acest link.

Berăria H angajează pe postul de New Business Manager.
Căutăm manageri de proiect care să ne ajute în dezvoltarea şi operarea noilor linii de business pe care le vom aborda în viitorul apropiat: o nouă locaţie à la carte, o cantină corporate premium, lanţ de patiserii şi cafenele şi un departament nou de catering & delivery.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link.