Tăiţeii instant, un PERICOL MAJOR pentru sănătatea noastră

Tăiţeii instant ne pot îmbolnăvi de cancer, dacă sunt consumaţi în exces, potrivit România TV. Cele mai predispuse la dezvoltarea acestei maladii sunt femeile care prezintă şi risc de diabet, ori hipertensiune.

28 aug. 2014, 09:41
Tăiţeii instant, un PERICOL MAJOR pentru sănătatea noastră

Tăiţeii instant se numără printre cele mai accesibile alimente pe care românii le aleg aleg atunci când merg în supermarket. O pungă de tăiţei instant costă puţin peste un leu şi se prepară în doar câteva minute.

Citeşte şi Lista aditivilor alimentari periculoşi: E-urile cancerigene

Din păcate, cu cât mâncăm mai des aceste preparate, cu atât riscul de îmbolnăvire creşte. Cei mai mulţi dintre consumatori nici nu au auzit de riscurile la care se supun atunci când mănâncă tăiţei instant.

Indiferent de cât de mult ne plac, specialiştii în nutriţie avertizează că tăiţeii instant ne pot îmbolnăvi de cancer, dacă îi consumăm în exces. În plus, acest consum  poate duce şi la îmbolnăvirea rinichilor.

Citeşte şi BOALA din sticla de SUC. Unele SUCURI PRĂJESC NEURONII, altele PROVOACĂ PSORIAZIS. Tu de care bei?

Nutriţionistul Valentin Bosioc atenţionează că tăiţeii instant conţin 830 mg de sodiu de porţie, sare, dioxină şi alţi factori nocivi, inclusiv un anumit tip de ceară.

Prin consumul excesiv de tăiţei instant, femeile sunt mai predispus la boli precum cancerul, diabetul sau boli cardiovasculare, atât din cauza stilului metabolic, precum şi din cauza că sunt mai puţin rezistente la efectul carbohidraţilor şi al sării decât bărbaţii.

Vezi şi Ce boli vindecă grăsimea de porc, SLĂNINA. Ai să rămâi surprins