Takko Fashion face angajări în ţară. Vezi posturile

Takko Fashion face angajări la Bucureşti, Giurgiu, Oradea, Sighişoara, în această perioadă. RomaniaTV.net vă spune ce aşteptări au angajatorii de la candidaţi şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante. 

RomaniaTV.net
18 dec. 2014, 10:37
Takko Fashion face angajări în ţară. Vezi posturile

Takko Fashion angajează pe postul de lucrător comercial în Reşiţa, Giurgiu, Oradea. 
Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii, spirit de echipă, este proactiv, flexibil, amabil cu clienţii.
21 decembrie este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru postul vacant la Takko Fashion în Reşiţa. Informaţii suplimentare, aici.

28 decembrie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru postul disponibil la Takko Fashion în Giurgiu. Detalii, aici.

Până pe 11 ianuarie se primesc candidaturi pentru postul vacant la Takko Fashion în Oradea. Amănunte, aici.

Takko Fashion angajează pe postul de front desk officer în Bucureşti.
Eşti eligibil pentru acest post dacă eşti absolvent de facultate, ştii să operezi în Office, ai mai lucrat cel puţin un an într-un post similar, ai foarte bune abilităţi de comunicare şi organizare, precum şi cunoştinţe avansate de limba engleză sau germană.
22 decembrie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest post. Informaţii suplimentare, aici.

Takko Fashion angajează un director de magazin la Sighişoara.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare, ştie să opereze în Word, Excel, Outlook, are abilităţi de comunicare şi de relaţionare cu clienţii, poate delega, poate lua decizii rapid şi coordona echipa din subordine.
Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au mai lucrat într-un post similar şi cei care au cunoştinţe de limba engleză sau germană. Până pe 11 ianuarie se primesc CV-uri pentru acest post.
Detalii, aici.