Tânăr atacat cu spray paralizant, la un pas de moarte. O cisternă l-a evitat în ultima clipă VIDEO

Un tânăr din Constanţa care i-a făcut avansuri angajatei unui bar, a fost la un pas să fie lovit de o cisternă după ce a primit spray paralizant în ochi. Fata a apăsat butonul de panică, iar agenţii de pază au intervenit imediat şi l-au potolit doar cu spray-ul lacrimogen. Orbit, tânărul a ieșit în fugă pe șosea. Din fericire, șoferul cisternei l-a observat și a oprit la timp.

27 feb. 2016, 06:15
Tânăr atacat cu spray paralizant, la un pas de moarte. O cisternă l-a evitat în ultima clipă VIDEO

Scandalul a pornit după ce tânărul a băut prea mult şi apoi a început să o hărțuiască pe angajata barului. De teamă, fata a apăsat butonul de panică, iar agenţii de pază au sosit imediat. Pentru că tânărul era extrem de recalcitrant, aceştia au fost nevoiţi să folosească spray-ul lacrimogen.

Amețit din cauza spray-ului, tânărul a ieșit direct în stradă, fără să vadă pe unde merge. Șoferul unei cisterne care se apropia în viteză și-a dat seama că ceva este în neregulă și a oprit la timp.

Martorii au sunat la 112, iar medicii i-au acordat îngrijiri şi l-au dus la spital.

Trezit din beţie, tânărul a venit a doua zi la bar pentru a cere lămuriri. Până în acest moment, nimeni nu a mers să depună plângere la poliţie.