Tânărul bătut la Timişoara este în moarte clinică. Rudele au acceptat donarea organelor

Un tânăr se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost bătut cu sălbăticie de 5 huligani în Complexul Studenţesc din Timişoara. Agresorii au reuşit să fugă imediat după atac. În timp ce ei reuşesc să se ascundă de autorităţi, victima lor este în comă.

24 aug. 2015, 05:39
Tânărul bătut la Timişoara este în moarte clinică. Rudele au acceptat donarea organelor

UPDATE: Verdict crunt al medicilor de la Spitalul Județean din Timișoara în cazul tânărului de 29 de ani bătut cu bestialitate în Complexul Studențesc. Specialiștii au stabilit că victima este în moarte cerebrală, iar familia a decis să îi doneze organele. Între timp, trei dintre agresori au fost reținuți, iar al patrulea este căutat de polițiști.

Din primele informaţii, totul a început într-un local din Complexul Studenţesc, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Nu este încă foarte clar ce a făcut tânărul care se afla acolo cu încă un prieten să se distreze, însă, la un moment dat, a fost scos afară de patru indivizi care l-au bătut până acesta a ajuns în comă la Spitalul Judeţean din Timişoara.

Citeşte şi: Scandal pe uliţă: Două bătrâne se războiesc pentru un bărbat VIDEO

Zona a fost imediat încercuită de poliţişti criminalişti şi mascaţi, însă bătăuşii au reuşit să fugă, scrie presa locală. Poliţiştii au reuşit să îi prindă pe trei dintre ei, iar pe cel de-al patrulea să-l identifice.

Medicii de la Spitalul Judeţean din Timişoara ne-au spus că tânărul a ajuns la ei în stare foarte gravă, în stop cardio-respirator, fiind resuscitat timp de 40 de minute. Acum este în comă de gradul 3 pe 4, ventilat mecanic, având un anevrism cerebral. Pronosticul medicilor este extrem de rezervat.

Bătăuşii se vor alege cu dosar penal pentru loviri sau alte violenţe.

„În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe în vederea identificării şi tragerii la răspundere penală a agresorilor”, au declarat reprezentanţii IPJ Timiş.