Tânăr cercetat de poliţie, după ce a fost prins că a condus sub influenţa unei substanţe psihoactive

Un echipaj de poliţie a oprit în trafic, pe raza comunei Mireşul Mare, o maşină condusă de un tânăr care părea să fi consumat substanţe psihoactive, în prezent acesta fiind cercetat sub aspectul comiterii mai multor infracţiuni, conform IPJ Maramureş.

30 aug. 2018, 13:07
Tânăr cercetat de poliţie, după ce a fost prins că a condus sub influenţa unei substanţe psihoactive

„Poliţiştii au oprit pentru control un autoturism în care se aflau trei tineri. Întrucât din autoturism se simţea un miros înţepător, iar conducătorul auto avea un comportament nepotrivit, s-a procedat la controlul autoturismului şi la controlul corporal al celor trei persoane. Astfel, în scrumiera maşinii a fost găsit un rest de substanţă vegetală susceptibilă a fi o substanţă psihoactivă”, a precizat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş.

Potrivit acesteia, conducătorul auto, în vârstă de 21 de ani, a recunoscut ca a fumat substanţe interzise şi a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe interzise şi pentru stabilirea situaţiei de încălcare a legii privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri, a menţionat sursa citată.