Tânăr cu handicap, biciuit şi aruncat în foc

Acuzaţii şocante sunt făcute de un tânăr cu handicap locomotor. Bărbatul în vârstă de 32 de ani, dintr-o localitate din Dâmbovița, susţine că a fost biciuit, bătut şi aruncat în flăcări, în noaptea de Sfântul Dumitru, de mai multe persoane. Poliţiştii au deschis o anchetă.

31 oct. 2018, 12:35
Tânăr cu handicap, biciuit şi aruncat în foc

Bărbatul povestește că în noaptea în care s-a organizat Focul lui Sumedru a mers alături de alți tineri din localitate să asiste la eveniment. Acolo ar fi băut cu ei și după ce s-a îmbătat, ar fi fost batjocorit și biciuit. Mai mult, el susține că a fost aruncat în flăcări de agresori.

Tânărul a fost găsit de mătușa care îl are în grijă abia a doua zi. Era căzut pe o uliță din localitate, plin de arsuri și avea mai multe lovituri pe corp. Când a văzut că se simte din ce în ce mai rău, femeia a chemat ambulanța și bărbatul a fost dus la spital.

Tânărul are un handicap locomotor și se deplasa mai greu. Oamenii cred că după ce l-au amețit bine l-au lovit și l-au batjocorit doar pentru a se amuza pe seama lui. Poliția a deschis o anchetă și îi caută pe cei vinovați.