Un tânăr de 18 ani din Dej, acuzat că a profanat zeci de morminte într-o singură zi

Un tânăr de 18 ani, acuzat că a profanat zeci de morminte a fost identificat şi reţinut de poliţişti pentru 24 de ore. Băiatul din Dej i-a uimit până şi pe poliţişti după ce le-a dezvăluit că toate cele 44 de morminte au fost distruse în aceeaşi zi. În plus, adolescentul a jefuit şi mai multe case.

RomaniaTV.net
23 iun. 2016, 06:04
Un tânăr de 18 ani din Dej, acuzat că a profanat zeci de morminte într-o singură zi

Băiatul ar fi răsturnat nu mai puțin de 44 de pietre funerare într-o singură zi. Ba mai mult, acesta obișnuia să și fure, axându-se pe case nelocuite, beciuri și magazine.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej au identificat și reținut un tânăr de 18 ani, din Dej, bănuit de profanarea unor morminte și comiterea mai multor furturi. Astfel, la data de 13 mai a.c., acesta ar fi răsturnat 44 de pietre funerare din cimitirul Dealul Florilor, din Dej. Totodată, s-a constatat că, în perioada aprilie – iunie a.c., acesta ar fi comis șapte furturi din case nelocuite, beciuri și magazine de pe raza municipiului Dej, fapte prin care s-ar fi creat un prejudiciu total de circa 6.000 de lei”, informează un comunicat al Poliţiei Române.

În cursul zilei de joi, tânărul urmează a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.