Tânăr de 24 de ani mort într-un grav accident. A intrat cu maşina în zid, la 4 dimineaţa

Accident mortal petrecut duminică dimineață în Suceava. Un tânăr de 24 de ani a murit după ce a intrat violent într-un zid. Manevrele de resuscitare au fost în zadar.

24 iun. 2018, 07:43
Tânăr de 24 de ani mort într-un grav accident. A intrat cu maşina în zid, la 4 dimineaţa

Un tânăr în vârstă de 24 de ani, din municipiul Suceava, a murit după ce a intrat cu mașina în soclul de beton ce marchează ieșirea din municipiul reședință de județ, spre Moara.

Accidentul s-a petrecut duminică dimineață, în jurul orei 4.30. Tânărul șofer conducea un Fiat Punto, pe DJ 209C, pe sensul de mers dinspre municipiul Suceava spre Moara. Ajuns în dreptul magazinului de bricolaj din zonă, șoferul a pierdut controlul asupra mașinii, în condiții ce urmează a fi stabilite de către polițiști.

Potrivit monitorulsv.ro, autoturismul a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu soclul din beton ce marchează ieșirea din municipiul Suceava. La fața locului a ajuns un echipaj medical care a constatat că tânărul de la volan nu prezintă semne vitale. S-au încercat manevre de resuscitare, după care a fost declarat decesul conducătorului auto.