Tânăr din Nădlac rănit grav în urma unui accident produs la ieşirea de pe autostradă FOTO

Două autoturisme au intrat în coliziune frontală după ce șoferul unuia dintre autovehicule a pătruns pe contrasens.

11 sept. 2018, 08:45

Accidentul rutier a avut loc luni seara, cu puțin înainte de miezul nopții. Unul dintre cei doi șoferi implicați în evenimentul rutier – un tânăr de 26 de ani, din Nădlac – se află în stare gravă, fiind transportat la Spitalul Clinic Județean Arad în urma accidentului.

Citeşte şi Accident mortal filmat în Maramureş. Un om a murit, alţii doi au ajuns în stare gravă la spital VIDEO

Tânărul a suferit un traumatism toraco-abdominal, multiple fracturi la coaste și stern și a fost supus unei intervenții chirurgicale din cauza rupturii de splină. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Arad „luni seara, în jurul orei 23:45, un tânăr de 26 de ani, din Nădlac, în timp ce conducea un autoturism pe DN7, din direcția autostrăzii A1 spre Nădlac, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani, din Craiova”.

Pentru scoaterea tânărului din Nădlac din autoturism a fost nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare. Șoferul celuilalt autoturism a suferit o luxație de șold și contuzii la genunchi și cot, rămânând sub supraveghere la secția Ortopedie din cadrul Spitalului Clinic Județean Arad.