Tânăr împuşcat la vânătoare. Elicopterul SMURD l-a transportat de urgenţă la spital

Un tânăr în vârstă de 19 ani a fost împuşcat, luni, din greşeală, de tatăl său, în timpul unei partide de vânătoare care a avut loc lângă o localitate din judeţul Galaţi. Victima a fost transportată la spital cu elicopterul.

19 feb. 2018, 09:54
Tânăr împuşcat la vânătoare. Elicopterul SMURD l-a transportat de urgenţă la spital

UPDATE: Tânărul de 19 din comuna gălăţeană Brăhăneşti, împuşcat accidental de tatăl său, se află în grija medicilor de la Spitalul Judeţean din Galaţi, unde este investigat şi ar putea fi supus unei intervenţii chirurgicale. Starea sa este gravă, dar este stabilă.

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean Galaţi, tânărul împuşcat accidental de tatăl său are o rană în abdomen, care este gravă, însă momentan starea lui este stabilă.

Rănitul se află în blocul operator unde este investigat în detaliu, după care medicii ar putea decide să-l opereze.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, luni dimineaţă, în localitatea Corcioveni din judeţul Galaţi a avut loc o partidă de vânătoare la care participau doi bărbaţi, tată şi fiu.

Din primele informaţii a reieşit că cei doi vânau vulpi şi la un moment dat tatăl a tras cu puşca pe care o avea, rănindu-l pe tânăr în zona abdomenului.

La faţa locului a ajuns un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, care i-a acordat îngrijiri victimei. Ulterior, vânătorul a fost preluat de elicopterul SMURD şi dus la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Galaţi.

„Elicopterul SMURD are o misiune în localitatea Corcioveni, comuna Brăhăşeşti. Este vorba despre un bărbat cu plagă împuşcată abdominal, se pare că starea este gravă”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc incidentul. Ei vor să afle dacă tatăl este cel care a provocat incidentul, dacă puştile erau deţinute în mod legal şi dacă partida de vânătoare era autorizată.

Citeşte şi Arme de vânătoare şi muniţie, găsite de poliţişti la un bărbat bănuit de braconaj