Tânăra care l-a UCIS pe preotul din Chiajna a petrecut în club înainte de a se urca la volan. PRIMELE FOTO

Imagini scandaloase cu şoferiţa băută care l-a omorât pe preotul din Chiajna, surprinse chiar înainte de tragedie. Tânăra, care a fost reţinută pentru 24 de ore, a petrecut toată noaptea în mai multe cluburi, cu un manechin de-al lui Cătălin Botezatu. Atât şoferiţa, cât şi manechinul au fost duşi la poliţia Ilfov pentru audieri.

20 oct. 2014, 09:34

Şoferiţa băută şi fără permis, care l-a omorât pe preotul din Chiajna, a fost reţinută pentru 24 de ore. Ea urmează să fie dusă în faţa procurorilor, care cel mai probabil, vor cere arestarea ei preventivă, potrivit România TV.

În momentul producerii accidentului, tânăra era la volanul maşinii unui amic, care se afla pe locul din dreapta. După ce fata a fost audiată, luni dimineaţă, la Poliţia Ilfov, a intrat la audieri şi bărbatul care i-a dat fetei să conducă maşina, deşi ştia că nu are carnet.

Potrivit ultimelor informaţii, confirmate de prietenii celor doi, aceştia au petrecut toată noaptea în mai multe cluburi din Bucureşti.

Părintele din localitatea Chiajna a fost lovit cu maşina chiar lângă biserica în care slujea. Poziţia maşinii şi distanţa faţă de asfalt dovedesc că şoferiţa mergea cu viteză mare. Maşina a derapat şi a distrus totul în cale.

Citeşte şi: TRAGEDIE în Chiajna: PREOT UCIS lângă biserică de o ŞOFERIŢĂ BEATĂ şi care nu avea permis auto VIDEO