Tânără de 19 ani, moartă într-un cumplit accident rutier. Prietenii au reacţionat pe Facebook FOTO

Un acident mortal a avut loc in apropiere de localitatea Maru din Caras-Severin, in noaptea de marti spre miercuri. O fata de numai 19 ani a murit, iar alti 4 tineri au fost raniti, dupa ce masina in care se aflau a lovit mai multi copaci si o teava de gaz.

03 iun. 2015, 09:44

Mai multe ambulante si echipaje ale pompierilor si politiei au mers in cea mai mare graba spre locul accidentului, scrie opiniatimisoarei.ro. Din pacate, pentru fata de 19 ani care era la volan medicii n-au mai putut face nimic.

Citeşte şi Accident cu PATRU VICTIME în Bistriţa

Lipsa de experienta, cel mai probabil, si-a spus cuvantul, soferita a pierdut controlul masinii, iar autoturismul a derapat si a iesit de pe carosabil.

Cei 4 pasageri din masina au fost transportati de urgenta la spital pentru ingrijiri si investigatii, iar pompierii au izolat zona pana la sosirea echipelor de interventie de la EON, dat fiind faptul ca teava de gaz izbita de autoturism s-a fisurat.

„Din primele cercetari rezulta faptul ca accidentul s-a produs pe fondul vitezei.Trebuie sa tinem cont ca tanara nu avea experienta in condus si acesta este un alt factor care ar fi contribuit la producerea accidentului„, a declarat pentru resita.ro Decebal Davidoiu, seful Serviciului Politiei Rutiere Caras-Severin.

Tanara care a pierit in accident era din Otelu Rosu, eleva a Colegiului Banatean din oras. Peste cateva zile ar fi trebuit sa sustina examenul de Bacalaureat.

Prietenii o plang, iar pe pagina de Facebook a fetei curg mesajele de condoleante si strigatele de durere ale celor care au cunoscut-o si au indragit-o.

„Nu imi vine sa cred despre vestea care am aflat-o :(( imi pare rau din suflet pentru ce s-a întâmplat……..ai fost o fata super de treaba…. Dumnezeu sa te odihnească in pace….. condoleante familiei…. :((

Dumnezeu sa te odihneasca suflet bland .. Imi vei lipsi.. Ce ne mai distram noi la dansuri… Condoleante familiei

Nu pot să cred că un suflet cald s-a stins şi a hotărât să plece dintre noi! Dumnezeu să te odihnească în pace.

Draga mea, nu îmi vine să cred ce s-a întâmplat. O să îmi fie dor de tine şi de zâmbetul tău? Dumnezeu să te odihnească în pace…

Sunt profund indurerata. Cuvintele nu imi sunt de nici un ajutor in a-mi exprima durerea pe care o simt in acest moment.

Daiu meu, inca nu imi revin, inca nu pot crede ca un inger asa frumos si bun poate pleca de langa cei pe care i-a iubit. Nu imi vine sa cred ca toate planurile noastre s-au dus datorita faptului ca Dumnezeu mereu alege cele mai frumoase flori pt livada Lui.

Cu duhurile drepţilor, celor ce s‑au săvârşit, odihneşte Mântuitorule, sufletul adormitei roabei Tale, păzindo pe ea întru viaţa cea fericită, care este la Tine, Iubitorule de oameni.-Dumnezeu să o odihnească şi condoleanţe familiei …

Citeşte şi Accident spectaculos în Canada: O maşină a zburat peste mai multe vehicule parcate VIDEO

ingerul meu pazitor,cine ne mai intareste pe noi cu vorbe frumoase? cine ne mai incurajeaza sa fim tari sa mergem mai departe? Vorbele tale frumoase ma intareau mereu….DE CE e VIATA asa de dura????? DUMNEZEU sa te odihneasca in pace ,am sa te port mereu in sufletul meu CARMINA !!!!

initial, credeam ca e o gluma proasta, dar nici acum nu imi pare usor de crezut…d-zeu sa-i odihneasca sufletelul, nici bacul nu a apucat sa il sustina , e groaznica durerea…multa putere familiei !
Carmina numi vine sa cred despre vestea care am aflato :(( imi pare rau din suflet pentru ce sa întâmplat……..ai fost o fata super de treaba….

PACAT DE TINE DAIANA CA TEAI DUS PREA DE TINARA LA CERURI UN INGER FRUMOS DE FATA LEAI RUPT INIMA PARINTIILOR TAI DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCANPACEA LUI CEA CEREASCA CONDOLEANTE FAMILIEI SA FITI TARI

Nu vreau sa cred ca e adevarat.. Ce ai facut, Carminaa ??? De ce nu ai avut grija ?” sunt doar cateva dintre mesajele postate de cei care au cunoscut-o pe Daiana.