Tânăra de 19 ani din Iaşi, însărcinată, OPERATĂ pentru a cincea oară

O nouă speranţă pentru tânăra de 19 ani din Iaşi, însărcinată, care a fost trei săptămâni în comă! Fata a fost operată a cincea oară, iar medicii spun că se simte bine. Ea a ajuns la spital luna trecută din cauza unei sarcini extrauterine şi a fost operata de 3 ori în aceeaşi zi.

17 apr. 2014, 08:55
Tânăra de 19 ani din Iaşi, însărcinată, OPERATĂ pentru a cincea oară

Fata de 19 ani a fost până acum operată de patru ori la Iaşi în urma unei erori a medicilor. Joi, tânăra a avut nevoie de o nouă intervenţie chirugicală pentru refacerea tubului digestiv. Potrivit România TV, medicii spun că operaţia a decurs bine. În ultima perioadă, starea de sănătate s-a ameliorat şi fata începe să-şi revină. Tânăra a fost scoasă de pe dializă, mănâncă singură şi a început să vorbească.

Monica este internată la secţia Terapie Intensivă a Spitalului ” Sf. Spiridon” din Iaşi, în comă indusă, de aproape două săptămâni. Ea a fost operată zilele trecute pentru a patra oară, după ce medicii au mai descoperit o complicaţie. Acum însă, tânăra dă semne că şi-ar reveni.

„Starea generală este ameliorată. Analizele de laborator şi consulturile de specialitate arată o stabilizare şi o ameliorare a tuturor organelor ceea ce ne îndreptăţeşte să sperăm într-un prognostic favorabil”, a declarat Diana Cimpoeşu, purtător de cuvânt Spitalul „Sf. Spiridon” Iaşi.

Vezi şi: GEST EMOŢIONANT al tinerei operate de trei ori: Fata şi-a strâns mama de mână VIDEO

Potrivit România TV, fata se află în continuare la Terapie Intensivă. În tot acest timp, familia este în permanenţă alături de ea.

Fata a suferit prima intervenţie chirurgicală pe 24 martie, după ce a ajuns la spital cu o sarcină extrauterină. Când starea ei s-a agravat au urmat încă două operaţii. Toate au fost efectuate în numai 24 de ore. Familia acuză de neglijenţă medicul care a tratat-o iniţial pe Monica.

Ministerul Sănătăţii a cerut o anchetă în acest caz, iar cei care se ocupă de caz au făcut deja mai multe controale la maternitate, au ridicat fişele de observaţie ale pacientei şi protocoalele operatorii pe care le-au trimis către minister.

Citeşte şi MESAJ CUTREMURĂTOR al tatălui: Sper într-o minune! VIDEO