Tânăra din Republica Moldova care s-a iubit cu Nicolae Guţă face DEZVĂLUIRI-ŞOC

Nicolae Guță s-a iubit timp două săptămâni cu o moldoveancă. După divorțul de soția sa, Cristina, manelistul s-a îndrăgostit lulea de o blondă de peste Prut, pe care a cucerit-o pe rețelele de socializare.

18 sept. 2017, 19:21

Nina, moldoveanca despre care este vorba, a făcut dezvăluiri în exclusivitate pentru KanKan.md, după apariția articolului în care s-a aflat despre idila ei cu Guță. Tânăra susține că cele două săptămâni în care a fost alături de Nicolae au fost pentru ea de vis.

„Relația cu el nu a fost de lungă durată, dar a fost superb alături de el, m-am simțit foarte bine. Este o persoană foarte faină, iar după despărțire am decis ambii să rămânem amici. Nu am obținut niciun ban în urma relației, așa cum s-a speculat în presă, nu este adevărat așa ceva. El e o persoană foarte grijulie și sinceră, m-am convins cât de mult a ținut la mine”, declară Nina Panaite.

„Presa scria că ne-am cunoscut la un concert, însă nu e adevărat. Ne-am cunoscut pe rețelele de socializare, el a început discuția, am vorbit o perioadă și apoi ne-am văzut. Aproximativ două săptămâni am stat împreună, pe urmă eu am plecat de la el. Nicolae își dorea să rămân, eu însă am decis mai bine să plec. Mi-a plăcut cum se comportă cu mine, cu cât respect o face. El e un om foarte bun”, mai spune tânăra din Republica Moldova.